Algemeen

Films in 'The Walking Dead'-franchise

AMC heeft grote plannen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:11 in Algemeen
Op SerieTotaal.nl houden we je dagelijks op de hoogte over series als The Walking Dead, Game of Thrones en Daredevil. Rond die en nog vele andere series is altijd wel wat te melden. Zo was recent te lezen dat er voor 10 jaar plannen op tafel liggen voor de Walking Dead-franchise. En nu lijkt het erop dat we in die periode ook een aantal films kunnen verwachten!

Dat AMC grote plannen heeft met The Walking Dead liet onlangs AMC Networks CEO Josh Sapan weten, al gaf hij daar geen details bij prijs. Nu weet Bloomberg te melden dat er meerdere films in ontwikkeling zijn. AMC zou op dit moment op zoek zijn naar een grote mediapartij om de kosten van de filmprojecten te dekken.

De films zouden op televisie of op een streamingdienst moeten verschijnen en het plan zou zijn om deze vervolgens te vertalen naar nieuwe Walking Dead-series. Daarnaast zou er ook gewerkt worden aan nieuwe series. Houd SerieTotaal.nl in de gaten voor de details over die plannen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

The Walking Dead is vervallen in een serie vol matige karakters, uitgerekte saaie verhaallijnen, slechte dialogen, en lachwekkende momenten.
Eigenlijk hadden ze gewoon 8 afleveringen ofzo per seizoen moeten maken om het wat beter te maken dan de bagger die het geworden is met soapachtige traagheid, ontwikkelingen en dialogen.

MattOMatic

Avatar

Heb het laatste seizoen niet gezien maar op basis van de eerdere seizoenen helemaal eens met frietgezicht. Gaan voor minder afleveringen en meer kwaliteit. Maar gezien de berichten van afgelopen week zit dat er niet in denk ik.

Sunspot

Avatar

Sinds seizoen 6 is het niet veel meer aan, minder spannend, weer herhaling, gewoon saaier allemaal.

Fear The Walking Dead is soms leuk, maar ook elke keer hetzelfde, had er meer van verwacht.

Heb het laatste seizoen niet eens meer gekeken, even pauze, even genoeg van ahah, maar ga later wel even bingen.

Ding is dat de series uiteindelijk goed genoeg zijn altijd.

Hoewel ik die afleveringen wara ze focussen of 1 of 2 karakters vaak so boring.

Master Of Films

Avatar

Grappig dat AMC TWD nog verder wilt gaan uitmelken terwijl de hoofdserie het steeds slechter doet met dalende kijkcijfers.

FilmTotaalVerbeteren

Avatar

Proficiat met jullie aanwinst van Bloomberg! Of is de laatste link naar serietotaal verkeerd?

Frietgezicht

Avatar

@ Matt,houden zo, ik kijk met een maat om te lachen erbij.

Laatste paar seizoenen steeds matiger. Alleen de eerste 2 afleveringen met Negan trokken mij weer erin alleen is ook die verhaallijn zo traag en saai en het karakter een karikatuur van zichzelf geworden.

Sunspot

Avatar

^

Ja, die 1e 2 afleveringen met Negan waren awesome, maar daarna, HELAAS :(.

nieuwslaatste nieuws

meest populair