Algemeen

X-Men en Fantastic Four komen zeer waarschijnlijk naar het Marvel-filmuniversum

Bob Iger vindt het alleen maar logisch.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Disney CEO Bob Iger wil dat alle Marvel-films in hetzelfde universum bestaan. Waar Marvel Studios gebouwd is op de rug van B-personages als Iron Man, Captain American en Thor, komen zodra Fox en Disney zijn samengevoegd ook de X-Men en Fantastic Four naar het universum. Wat Disney betreft moet Marvel een manier vinden om de mutanten in het eigen universum te brengen.

Dat vertelt Iger in een interview met The Hollywood Reporter. Hij had nog geen specifieke plannen te melden en ook geen plannen voor personages. Maar wat Iger betreft, is het voor iedereen het beste als de personages net als in de comics gaan samenwerken.

"Ik denk dat het alleen maar logisch zou zijn," aldus Iger. "Maar ik moet voorzichtig zijn, vanwege de dingen die naar de mensen bij Fox gecommuniceerd zijn. Maar het zou alleen maar logisch zijn als alles van Marvel door één entiteit overzien wordt. Er zouden geen twee Marvels moeten zijn."

Dat past binnen eerdere berichten dat Fox flink kleiner gemaakt zal worden en dat Marvel de X-Men en Fantastic Four voor zijn rekening gaat nemen. Kevin Feige, die nu al een decennium het MCU vormgeeft, zou dat mogen overzien. De vraag is nog altijd wat voor plannen er zijn en daar wilde Iger niet op ingaan. "Kevin heeft veel ideeën. Ik suggereer niet dat dit er een van is. Maar wie weet?"

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Dan lijkt me het handigst als nu het bestaan van mutanten pas aan het licht komt.

Ik zou The Rock casten als Charles Xavier (niet lopen ging hem in FF7 uitstekend af) en Vin Diesel als Magneto (met zijn kracht kan hij staal buigen).
Tyrese Gibson zou een goede bisschop zijn en Michelle Rodriguez als Mystique.

Kunnen ze mooi B2B opnemen met FF15

GreenHornet

Avatar

erg ongeloofwaardig Robbepost

GreenHornet

Avatar

ik zou voor Bryan Cranston gaan als Charles Xavier

Ang3l

Avatar

Hoe zou Tony reageren op deze "B personage" diss? ;)

Master Of Films

Avatar

Ik wil zo graag dat Uncle Kevin Feige naar Robbepost luistert.
Laten we eerlijk Mystique is so overrated, laten we Singer's obessesie voor Mystique varen. Hierbij kan Michelle Rodriguez beter een andere X-Men rol aannemen, ik dacht aan Skin of Maggott of Kylun. Iets onbekende X-Men, maar die kunnen wel wat aandacht gebruiken.

Judge

Avatar

Christopher Walken als Xavier. Waarom niet?

Monojaxx

Avatar

Lijkt me best wel vreemd. X-men zijn aardse mensen, met bepaalde gaven door een mutatie, terwijl de meeste Avengers meer buitenaards/extradimensionaal zijn. En als het al om mensen gaat, dan is dit vaak gekomen door blootstelling aan een bepaalde stoffen als gif, gammastraling, mislukte experrimenten. Niet echt een mutatie. Ben benieuwd hoe ze dit dan samenvoegen.

Goku32

Avatar

Hadden ze al veel langer moeten doen. Is niet meer dan logisch dat ze allemaal Bij elkaar komen. Is ook gelijk veel beter. En voor de portemonnee ook want dat gaat geld opleveren

SunChaser

Avatar


Christopher Walken heeft net binnenkort te druk in de gevangenis als medeplichtige op de moord van Nathalie Wood

SunChaser

Avatar

De huidige twee xmenfilms gaan dan zeker meteen naar Disflix. Hadden ze met solo ook moeten doen

RebelwithoutaClue

Avatar

@monojaxx
De avengers heeft wel geteld 1 buitenaards wezen (Thor). En geen extra dimensionale wezens. Of je moet de films bedoelen en niet het team.
Ben eerder benieuwd wat ze met Scarlet Witch doen. In de comics is ze mutant en dochter van magneto. En natuurlijk ook Quicksilver die in de MCU dood is maar bij andere alive and kicking

Master Of Films

Avatar

RebelwithoutaClue "De avengers heeft wel geteld 1 buitenaards wezen (Thor)."
Theoretisch is hij geen buitenaards wezen, maar een God.

RebelwithoutaClue "Ben eerder benieuwd wat ze met Scarlet Witch doen. In de comics is ze mutant en dochter van magneto. En natuurlijk ook Quicksilver die in de MCU dood is maar bij andere alive and kicking"
Ach Hela was in Ragnarok, niet de dochter van Loki maar zijn stiefzus. Ultron werd gecreeerd door Stark ipv Pym. Thanos had andere motieven om The Infinity Gauntlet te gaan gebruiken. Zo zijn er nog meer voorbeelden dat de MCU inspiraties uit de comics haalt, maar niet letterlijk hoeft te gaan volgen.

Sunspot

Avatar

Tja, Xmen kan makkelijk zonder Avengers natuurlijk, maar aangezien Xmen terug bij Marvel/Disney komt, dan wil iedereen uiteraard wel Xmen met Avengers zien.

maar toch, zou zelf liever zien dat ze Xmen universum apart opbouwen, maar ja, aan 1 kant ook weer zonde.

FF4 kan makkelijk in MCU, geen probleem

Caspar

Avatar

Als de X-men rechten bij Disney komen te liggen dan kan Marvel het hele Fox X-menuniverum zo hup overboord gooien. Ze hoeven met helemaal niks rekening te houden als ze dat willen en kunnen zomaar de X-men "laten ontstaan" binnen het MCU.

nieuwslaatste nieuws

meest populair