X-Men en Fantastic Four komen zeer waarschijnlijk naar het Marvel-filmuniversum

Bob Iger vindt het alleen maar logisch.

Disney CEO Bob Iger wil dat alle Marvel-films in hetzelfde universum bestaan. Waar Marvel Studios gebouwd is op de rug van B-personages als Iron Man, Captain American en Thor, komen zodra Fox en Disney zijn samengevoegd ook de X-Men en Fantastic Four naar het universum. Wat Disney betreft moet Marvel een manier vinden om de mutanten in het eigen universum te brengen.

Dat vertelt Iger in een interview met The Hollywood Reporter. Hij had nog geen specifieke plannen te melden en ook geen plannen voor personages. Maar wat Iger betreft, is het voor iedereen het beste als de personages net als in de comics gaan samenwerken.

"Ik denk dat het alleen maar logisch zou zijn," aldus Iger. "Maar ik moet voorzichtig zijn, vanwege de dingen die naar de mensen bij Fox gecommuniceerd zijn. Maar het zou alleen maar logisch zijn als alles van Marvel door één entiteit overzien wordt. Er zouden geen twee Marvels moeten zijn."

Dat past binnen eerdere berichten dat Fox flink kleiner gemaakt zal worden en dat Marvel de X-Men en Fantastic Four voor zijn rekening gaat nemen. Kevin Feige, die nu al een decennium het MCU vormgeeft, zou dat mogen overzien. De vraag is nog altijd wat voor plannen er zijn en daar wilde Iger niet op ingaan. "Kevin heeft veel ideeën. Ik suggereer niet dat dit er een van is. Maar wie weet?"



NieuwsFilm

meest populair