Netflix

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Weer heel wat tips!

door Jim Pedd om 22:30 in Netflix
Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Star Wars: The Last Jedi (2017)
Regie: Rian Johnson | Cast: Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley | Bekijk de trailer
Eindelijk op Netflix! De achtste film in de Skywalker-saga. Ditmaal zien we hoe Rey in de leer gaat bij Luke. Ondertussen lijkt de First Order de strijd van de Resistance te winnen en langzaam de laatste verzetshelden te pakken. Kan Rey op tijd terug komen, en lukt het Finn en het nieuwe meisje Rose om een geheime missie uit te voeren om de vernietiging van de Resistance te voorkomen?

Quincy (2018)
Regie: Alan Hicks, Rashida Jones | Cast: Quincy Jones, Rashida Jones, Kareem Abdul-Jabbar, Clarence Avant | Bekijk de trailer
Quincy Jones is een van de grootheden van de muziek. Jones draait al zeventig jaar in de industrie en wist in de Verenigde Staten behoorlijk baanbrekende dingen te doen. Zo was het aan hem te danken dat er heel anders naar mensen van niet-witte afkomst gekeken werd in de muziekindustrie.

Nappily Ever After (21 september)
Regie: Haifaa Al-Mansour | Cast: Kiley Casciano, Ricky Whittle, Sanaa Lathan, Ernie Hudson
Een perfect leven: dat heeft Violet Jones op het eerste gezicht. Haar baan is mooi, ze heeft een succesvolle vriend en... fantastisch haar (je moet wat). Op een dag denkt ze ten huwelijk gevraagd te worden, maar het eindigt anders want ze wordt gedumpt. Daarop besluit ze haar leven compleet om te gooien.

Bella Donna's (2017)
Regie: Jon Karthaus | Cast: Carolien Spoor, Kiki van Deursen, Eva Laurenssen, Manuel Broekman | Bekijk de trailer
Drie vriendinnen werken de bucketlist van hun recent overleden vriendin Bella af. Maar dat is niet zo gemakkelijk, want de drie willen op deze manier een eerbetoon brengen aan haar overleden BFF. Maar daarbij stuiten ze op problemen bij het realiseren van Bella's grootste wens: ware liefde vinden.

When the Bough Breaks (2016)
Regie: Jon Cassar | Cast: Morris Chestnut, Regina Hall, Romany Malco, Michael K. Williams | Bekijk de trailer
John en Laura Taylor zijn een stel dat heel erg toe is aan een kind. Aangezien dit maar niet wil lukken, komen ze uit bij Anna, op het eerste gezicht de perfecte surrogaatmoeder. Ze wordt zwanger en alles lijkt goed te gaan, maar na verloop van tijd creëert ze een psychotische en gevaarlijke fixatie voor John, wat leidt tot dodelijke spelletjes.

En verder...
En dan de rest van de films die Netflix geplaatst heeft.

Actie
Cardboard Gangsters (2016)


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

John Wayne

Avatar

We zullen dit maar geen topweek noemen. Dit is wel een heel magere aanvulling.

drsentertainment

Avatar

Altijd leuk wanneer er een SW film te kijken valt. Normaliter hebben de liefhebbers al lang gekeken. Voor mij wel een trigger om alsnog voor de tigste keer deze mooie film te kijken

Master Of Films

Avatar

^ tja Disney komt met hun eigen streamingsdienst, dus o.a. zal deze Star Wars film niet lang op Netflix blijven.

Lord Bono

Avatar

@drsentertainment,

Helemaal met je eens!

De Disney streamingdienst heeft straks dusdanig veel te bieden dat het een echte concurrent gaat worden voor Netflix, wellicht dat ze prima naast elkaar kunnen bestaan.

Rich Art

Avatar

@MoF: Disnet schijnt een deal te hebben met Netflix tot 2021/22. Om daaronder te komen moeten ze betalen en daar hebben ze geen trek in. Voorlopig zijn de SW-films dus nog wel op Netflix te zien. Mogelijk tegelijk ook op Disney Play als die straks gelanceerd wordt.

nieuwslaatste nieuws

meest populair