Video

De Tweede Wereldoorlog is spannend maar ook romantisch in trailer 'The Hidden Pilot'

Ook wel 'The Chinese Widow' of 'In Harm's Way' genaamd.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 12:17 in Video
Bekijk hieronder de nieuwste trailer voor de Tweede Wereldoorlog-film The Hidden Pilot, die ook wel bekend is als The Chinese Widow of In Harm's Way.

Emile Hirsch speelt die verborgen Amerikaanse piloot, Liu Yifei (The Forbidden Kingdom, de nieuwe speelfilmversie van Mulan) die Chinese weduwe die hem verbergt. De film wordt geregisseerd door Bille August.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog in de jaren veertig, na het bombardement van Tokyo door de Amerikanen als wraak voor de aanval op Pearl Harbor door de Japanners, crasht Jack Turner, de piloot van een vliegtuig dat daar bommen liet vallen, op het platteland van China. Jack wordt geredt door een lokale jonge weduwe met de naam Ying, die onderdak en bescherming biedt aan de gewonde Amerikaanse piloot in een door Japan bezet China. Maar dan lanceert het Japanse leger in China een grootschalige, meedogenloze jacht om hem te vinden. De weduwe riskeert alles om hem te redden, waardoor het duo erg close wordt.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nooffencetaken

Avatar

The Last Samurai vs Pearl Harbor mwah kan best leuk zijn.

Goov25

Avatar

Zelfde "coverfoto" als bij het nieuwtje over Wunderland..?

nieuwslaatste nieuws

meest populair