Video

Ryan Reynolds deelt explosieve set-video '6 Underground'

De Netflix-film van Michael Bay wordt een echte Michael Bay-film.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 12:54 in Video
6 Underground wordt een echte Michael Bay-film. Dat wordt duidelijk uit de korte, humoristische set-video die Ryan Reynolds op zijn twitter heeft geplaatst.

In de video vertelt de filmster dat het beste aan het werken aan een film van de stille momenten zijn, zoals we die allemaal kennen van zijn film. De rest van zijn verhaal is niet te verstaan doordat er in de achtergrond een paar auto's tegen elkaar aan rijden en er één auto door een explosie door de lucht vliegt. Kijk maar:


Wat het verhaal van de film precies zal zijn is nog niet bekend, behalve dat het waarschijnlijk iets zal te maken hebben met 6 miljardairs die hun eigen dood in scène zetten om een team te vormen dat criminelen bestrijd. Ryan Reynolds zal vermoedelijk één van de 6 spelen. Andere castleden zijn onder andere Melanie Laurent, Dave Franco, Adria Arjona en [url=]Corey Hawkins.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Ryan Reynolds & Michael Bay wat een combinatie.
Ik vind trouwens dat de Academy of Motion Picture Arts and Sciences toch een nieuwe Oscar moeten gaan laten maken.
Best Bayham Explosion.

nieuwslaatste nieuws

meest populair