Algemeen

Eerste trailer voor de nieuwe western 'Big Kill'

Met culthelden als Danny Trejo, Michael Paré en Louis Diamond Phillips.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 13:35 in Algemeen
Bekijk hieronder de trailer voor Big Kill, een nieuwe western met onder andere Christoph Sanders, Jason Patric, Michael Pare, Lou Diamond Phillips en Danny Trejo.

Wat hebben een jong groentje dat het westen nog niet gewend is, uit Philadelphia, twee gokkers die niet in de samenleving passen en op de vlucht zijn voor de wet, en een dodelijke priester gemeen? Ze hebben een afspraakje met het lot in een ooit succesvol stadje met de naam Big Kill.

Na de dood van zijn vrouw is Jim, de accountant en het groentje uit het Oosten, naar het Westen gekomen om zich bij zijn broer te voegen en met hem in zee te gaan. Jake en Travis staan met één voet binnen de wet en met één voet buiten de wet, en komen uit het Zuiden naar Big Kill, nadat ze uit Mexico zijn gejaagd terwijl de kogels om hun oren floten. In het Westen vinden ze een wildernis, een gevecht om te overleven en een moment waarop ze allemaal een beslissing moeten nemen die hen allemaal voorgoed zal veranderen.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

John Wayne

Avatar

Ik ben dol op westerns, maar deze sla ik over. Dit ziet te goedkoop uit.

nieuwslaatste nieuws

meest populair