Celebrity

Forse kritiek op hechte vriendschap Millie Bobby Brown (14) en rapper Drake (31)

De twee whatsappen regelmatig met elkaar.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 14:53 in Celebrity
Eerder deze week onthulde Hollywoodactrice Millie Bobby Brown (Godzilla: King of Monsters, hitserie Stranger Things) dat zij goed bevriend is met rapper Drake. De twee zouden regelmatig met elkaar whatsappen en Drake zou Brown zelfs voorzien van datingtips. Brown en Drake kregen later op social media een storm van kritiek over zich heen, omdat het leeftijdsverschil tussen de twee sterren wel erg groot zou zijn.

Actrice Millie Bobby Brown (14) maakt het momenteel helemaal in Hollywood en is ontzettend populair. Dat ze door haar carrière een hoop nieuwe mensen uit de filmindustrie ontmoet en nieuwe vrienden maakt, is niet zo gek. Toch vinden veel mensen het wel erg vreemd dat Brown beweert een goede vriendschap te hebben met de Canadese rapper Drake (31). Het leeftijdsverschil tussen de twee beroemdheden is ongepast groot, vinden zij. Sommige critici vinden hun relatie zelfs 'ongezond'.

Opmerkingen lokken reacties uit
Ook de gesprekken die Brown en Drake onderling hebben, vinden mensen ietwat ongebruikelijk. Zo onthulde Brown in een interview dat Drake haar berichtjes stuurt als 'Ik mis je' en haar ook advies geeft over jongens. Op de vraag wat voor tips Drake dan precies geeft, wilde ze geen antwoord geven. Drake wordt door sommigen zelfs beschuldigd van grooming. Brown verdedigde haar vriendschap met Drake gisteren op Instagram. "Het is fijn om iemand om je heen te hebben die je begrijpt", schrijft ze. "Ga je zorgen maken om echte problemen, alsjeblieft".

Overig: Drake start rechtszaak
Eerder deze week kwam ook het bericht naar buiten dat Drake officieel een vrouw heeft aangeklaagd die beweert dat ze door de rapper is verkracht. Drake ontkent dan ook die beschuldigingen.

22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Laat mij raden... mensen op twitter :’)
Ik weet niet of ik de enige ben maar word moe van Hollywood.

Enige schandalige hieraan is haar muzieksmaak..

Master Of Films

Avatar

Whahaha Drake en muziek. Weet je een Big mac is ook gezond, want je krijgt ook een tomaatje en slablaadje erbij.

Sunspot

Avatar

Waarom zou het niet kunnen. Geen probleem

Rderegt

Avatar

Nou ik heb haar gegoogled. Is ze wel 14? Ziet er veel ouder uit...

Ang3l

Avatar

Maj ach, een 14 jarige meisje met een crush op een leraar (of rapper) kan verkeerd aflopen (memotioneel gezien), maar verder ... als er niks gebeurd en t gewoon vriendschap is, wtf cares :D

Ik kan toch ook goed overweg met t kind van m'n buurvrouw of zo

Sunspot

Avatar

^

ja, maar vooral in dit geval is het veel veiliger sowieso, zijn beide bekend, dus mocht er 'iets' gebeuren, dan weet iedereen het snel.

FilmTotaalVerbeteren

Avatar

Wat een vreemde opmerking van Master Of Films, smaken verschillen, dat is zeker. Deze artiest heeft meerdere hits gehad en verkoopt veel concertzalen.

Zou je even je redenering kunnen uitleggen met de vergelijking?
Ik ben zeer benieuwd namelijk! Alvast bedankt.

Goov25

Avatar

Ja tis een groot verschil, en helemaal gelijkwaardig zal het contact niet zijn. Maar ongezond zou ik t niet noemen; zal ws meer een grote broer achtige relatie zijn ofzo.
Maar Hollywood en de VS in het algemeen zijn vreemd genoeg wat betreft seks en man/vrouw verhouding preutser dan de strengste christen in NL, dus maken ze zich hier natuurlijk weer druk over.

Frietgezicht

Avatar

@ Filmptotaal verbeteren, De Toppers en Frans Bauer hebben ook hits en volle stadions.

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "Enige schandalige hieraan is haar muzieksmaak.."
Tja ze is 14. Duidelijk dat de jeugd van tegenwoordig geen muzieksmaak meer hebben.

FilmTotaalVerbeteren "Wat een vreemde opmerking van Master Of Films"
Dat mag je vinden.

FilmTotaalVerbeteren "smaken verschillen, dat is zeker. Deze artiest heeft meerdere hits gehad en verkoopt veel concertzalen."
Ja en! Beatles hadden ook vele hits gehad, met uitverkochte concerten. En dan spreek niet eens over de perfecte voorbeelden wat Frietgezicht heeft gezegd.

FilmTotaalVerbeteren "Zou je even je redenering kunnen uitleggen met de vergelijking? Ik ben zeer benieuwd namelijk! Alvast bedankt."
Uitleggen. Right. Je snapt toch wel dat een tomaatje en slablaadje bij een Big Mac niet extra gezond maakt. Net zoals dat Drake dus geen muziek maakt. Captain Obvious logica.

Nog meer commentaar, nee. Mooi. Dan wens ik je veel luisterplezier met Drake op je Spotify account. Maar valt mij niet lastig met Drake want dat verbetert FilmTotaal niet. Dat is meer voor GeenStijl.

FilmTotaalVerbeteren

Avatar

Bedankt om je standpunt uit te leggen. Ik begrijp dat je Drake zijn muziek niet kan smaken, ikzelf ben ook geen fan namelijk, en vind, bijvoorbeeld zoals je zegt, The Beatles zeer grote artiesten met een eigen persoonlijkheid.

Maar je verdraait de werkelijkheid wel door te zeggen dat Drake geen muziek maakt! Een eenvoudige kijk op het internet leert ons het volgende:

"geheel van klanken door stemmen en-of instrumenten" daaraan voldoet deze artiest zeker. Dat wou ik maar even meedelen, verder is een big mac inderdaad niet gezond.

Jammer dat je vrij offensief reageert. Ik wens je nog een fijne dag verder, met hopelijk een beetje meer respect voor de andere mensen.

Master Of Films

Avatar

FilmTotaalVerbeteren "Ik begrijp dat je Drake zijn muziek niet kan smaken, ikzelf ben ook geen fan namelijk,"
Oh mooi is dat. Als jij toch niet naar Drake luistert, wat kan jij toch verrotten wat ik van Drake vind. Probeer mij uit de tent te lokken of zo?

FilmTotaalVerbeteren "Maar je verdraait de werkelijkheid wel door te zeggen dat Drake geen muziek maakt!"
Ik verdraai niks. Jij probeert nu de woorden in mijn mond te leggen. Want als ik zeg dat Drake geen muziek maakt, dan is het toch mijn persoonlijke mening. Ik luister gewoon niet naar die troep. Zo simpel ligt dat.

FilmTotaalVerbeteren ""geheel van klanken door stemmen en-of instrumenten" daaraan voldoet deze artiest zeker. Dat wou ik maar even meedelen,"
Nou, leuk en aardig, maar daar heb ik geen boodschap aan. Ik kan zelf ook wel Googlen :P

Dat deze zogenaamde artiest aan deze voorwaarden voldoet is een feit, maar voor mij persoonlijk maakt Drake nog steeds geen muziek in mijn oren. En voor alle duidelijkheid plak ik nog wat extra disclaimer woorden erbij..NAAR MIJN MENING!

FilmTotaalVerbeteren "verder is een big mac inderdaad niet gezond."
De Big Mac gebruikte ik als metafoor om mijn persoonlijke mening te kunnen ondersteunen. Of zoals ik het noem. Captain Obvious logica. Niet moelijk maken dan het al is vriend.

FilmTotaalVerbeteren "Jammer dat je vrij offensief reageert.Jammer dat je vrij offensief reageert. Ik wens je nog een fijne dag verder, met hopelijk een beetje meer respect voor de andere mensen."
Een bekende sociale omgangsregel.
Om respect te krijgen, moet je die eerst verdienen! b.v. niet beginnen met "Wat een vreemde opmerking van Master Of Films".
Dat is meteen al een vijandige opstelling.

Zoals ik al eerder schreef. Gevalletje uit de tent lokken.
Kortom grote bek geven, grote bek terugkrijgen.

Communiceren is duidelijk niet je beste kant. Wellicht is een cursus Sociale Omgang wat voor jou. Is een gratis advies van me.
En succes met het verbeteren van Filmtotaal. Deze site mag wel een likje verf gebruiken.

chefry1983

Avatar

Ouwe snoeperd hoor die Drake

Filmkijkend

Avatar

@Master of Films

Jeetje, klein kind.

Wat een onbenullige reacties. Je eerste reactie op dit artikel slaagt al helemaal nergens op en heeft niets met dit artikel te maken.

En je tweede reactie als repliek op Filmtotaalverbeteren (waarna de vijandigheid er van afdruipt) getuigt van weinig, eigenlijk gewoon geen, maturiteit en heeft dan ook een totaal gebrek aan nut.

Combo met de voorlaatste alinea "communiceren is duidelijk niet je beste kant"... -> Don't make me laugh.

Grow eindelijk eens up alsjeblieft.

Artificialis

Avatar

Geen idee waar ik meer moeite mee heb.. De pedoseksuele voorkeur van Drake, of het feit dat puber Brown naar een rapper opkijkt. Zoek in godsnaam een ander rolmodel.

ThomasOMalley

Avatar

Feitelijk zijn het vriendschappelijke berichten tussen een oudere man en een puber.
Drake is nog niet schuldig bevonden zoals bijvoorbeeld Steve Wilder, maar wordt hier al wel pedoseksueel genoemd.
Oh wacht, een juridische veroordeling is natuurlijk alleen relevant als er een vrouw in beeld is die een man heeft aangeklaagd. Pas dan doen de bewezen feiten ertoe.

ridjieddo

Avatar

Zijn Filmkijkend en Filmtotaverbeteren dezefde persoon ofzo, rot lekker een eind op met jullie haarzaaiende en provocerende comments en hou het OT.
OT: lekker boeiend

Ereptile

Avatar

Lijkt me eerder dat het mensen stoort dat zij nog minderjarig is en contact heeft. Verder zie ik niets schuldigs betreft pedofilie. Alleen twee mensen in de showbiz die elkaar appen. Als ze hand in hand gespot worden zou ik ook twijfelen.

Er was ooit ook kritiek op Maddie Ziegler (dat meisje dat voor Sia in videoclips speelt) en Shia De Boef vanwege de samenwerking...

ThomasOMalley

Avatar

^Mijn comment had vooral betrekking op iemand die Steve Wilder verdedigde door zijn daad te beschrijven als niets meer dan een "seksgesprekje", maar blijkbaar wel moeite heeft met simpel appverkeer. Niet heel consequent en ik vraag me dan af waarom dat is.

jimb

Avatar

Gaat wat ver om die draak van een rapperd meteen een pedofiel te noemen zonder verdere inzichten in de berichten, maar om sowieso relatie advies aan een rapper te vragen kan ook niet heel goed advies opleveren..

Rich Art

Avatar

Ik zou zeggen: kan geen kwaad allemaal.

Maar als ik me dan inbeeld dat één van mijn dochters berichten uitwisselen met een jongen van 30 als ze 14 zijn, dan zal ik me daar als vader vast niet prettig onder voelen...

nieuwslaatste nieuws

meest populair