Forse kritiek op hechte vriendschap Millie Bobby Brown (14) en rapper Drake (31)

De twee whatsappen regelmatig met elkaar.

Eerder deze week onthulde Hollywoodactrice Millie Bobby Brown (Godzilla: King of Monsters, hitserie Stranger Things) dat zij goed bevriend is met rapper Drake. De twee zouden regelmatig met elkaar whatsappen en Drake zou Brown zelfs voorzien van datingtips. Brown en Drake kregen later op social media een storm van kritiek over zich heen, omdat het leeftijdsverschil tussen de twee sterren wel erg groot zou zijn.

Actrice Millie Bobby Brown (14) maakt het momenteel helemaal in Hollywood en is ontzettend populair. Dat ze door haar carrière een hoop nieuwe mensen uit de filmindustrie ontmoet en nieuwe vrienden maakt, is niet zo gek. Toch vinden veel mensen het wel erg vreemd dat Brown beweert een goede vriendschap te hebben met de Canadese rapper Drake (31). Het leeftijdsverschil tussen de twee beroemdheden is ongepast groot, vinden zij. Sommige critici vinden hun relatie zelfs 'ongezond'.

Opmerkingen lokken reacties uit
Ook de gesprekken die Brown en Drake onderling hebben, vinden mensen ietwat ongebruikelijk. Zo onthulde Brown in een interview dat Drake haar berichtjes stuurt als 'Ik mis je' en haar ook advies geeft over jongens. Op de vraag wat voor tips Drake dan precies geeft, wilde ze geen antwoord geven. Drake wordt door sommigen zelfs beschuldigd van grooming. Brown verdedigde haar vriendschap met Drake gisteren op Instagram. "Het is fijn om iemand om je heen te hebben die je begrijpt", schrijft ze. "Ga je zorgen maken om echte problemen, alsjeblieft".

Overig: Drake start rechtszaak
Eerder deze week kwam ook het bericht naar buiten dat Drake officieel een vrouw heeft aangeklaagd die beweert dat ze door de rapper is verkracht. Drake ontkent dan ook die beschuldigingen.

NieuwsFilm

meest populair