Chris Hemsworth en Tessa Thompson op nieuwe setfoto 'Men in Black'

Na drie films met Will Smith en Tommy Lee Jones, nemen nu de getalenteerde Hemsworth en Thompson de hoofdpersonages voor hun rekening.

De opnames van de nieuwe Men in Black-spinoff zijn alweer een tijdje bezig. Hoofdrolspelers Chris Hemsworth en Tessa Thompson hebben nu via Instagram een nieuwe setfoto vrijgegeven, waarop we ze zien als de hoofdpersonages (waarvan we nog geen namen weten) van de film.

Naast de eerder genoemde Hemsworth en Thompson bestaat de imposante cast van Men in Black (zoals we de film nu maar even zullen noemen) uit namen als Rebecca Ferguson, Emma Thompson, Liam Neeson, Kumail Nanjiani en Rafe Spall.

Wie we verder niet zullen zien in de film zijn Will Smith en Tommy Lee Jones, hoewel deze spinoff zich wel in dezelfde wereld als de oorspronkelijke trilogie afspeelt. De regie van de nieuwe Men in Black is in handen van F. Gary Gray.. Het script werd geschreven door Matt Holloway. Walter Parkes, Laurie MacDonald en Steven Spielberg produceren, iets wat ze ook al deden bij de vorige drie films. De opnames vinden momenteel plaats in Londen. In juni 2019 zal de film wereldwijd de bioscopen bereiken.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair