Beelden 'Spider-Man: Far From Home' onthullen zwart pak & krachten Mysterio

Beelden 'Spider-Man: Far From Home' onthullen zwart pak & krachten Mysterio

Op dit moment is de crew in Praag!

In Spider-Man: Far From Home zal Peter Parker alias Spider-Man samen met zijn klasgenootjes een internationale reis maken door Europa. Momenteel is de productie neergestreken in Praag, Tsjechië. Beelden vanaf die set onthullen nu het nieuwe pak van Spider-Man en tonen meer van de krachten van slechterik Mysterio!

In Praag is er op dit moment een hele festivalset - inclusief reuzenrad, draaimolen en kraampjes - opgetuigd. Regisseur Jon Watts draait daar onder andere een grote actiescène. Een oplettende fan heeft een foto genomen vanaf de set waarop Spider-Man (Tom Holland) in een nieuw, zwart pak te zien is. Helaas is de foto ietwat vaag, maar vermoedelijk gaat het hier om de bekende stealth-variant uit de comics. Met dit kostuum kan hij goed onder de radar blijven. Volgens de geruchten wordt Far From Home ook een soort spionagefilm.


Mysterio valt de braderie aan
Hoewel slechterik Mysterio (Jake Gyllenhaal) nog niet in levende lijve op de set is gespot, lijkt de crew wel een aanval van de dodelijke illusionist op te nemen. In het onderstaande filmpje is te zien hoe er paniek uitbreekt op het festival. De figuranten rennen in ieder geval gillend in het rond.


Deze actiescène lijkt overigens duidelijk geïnspireerd te zijn op de stripboeken!


Misschien krijgt hij het stealth-pak wel van Nick Fury (Samuel L. Jackson) in de film? Voor het antwoord op al deze vragen, moeten we nog even geduld hebben... Spider-Man: Far From Home verschijnt pas op 4 juli 2019 in de Nederlandse bioscopen!

NieuwsFilm

meest populair