Laatste trailer westernkomedie 'The Sisters Brothers'

Laatste trailer westernkomedie 'The Sisters Brothers'

Met Joaquin Phoenix, John C. Reilly, Rutger Hauer en nog veel meer!

Bekijk nu hieronder de laatste officiële trailer voor de komische western The Sisters Brothers van de Franse regisseur Jacques Audiard, waarmee de Gouden Palm-winnaar zijn eerste Engelstalige en Amerikaanse film maakt.

The Sisters Brothers uit de titel worden gespeeld door Joaquin Phoenix en John C. Reilly. Niemand minder dan Rutger Hauer is hun baas. Riz Ahmed is hun doelwit en Jake Gyllenhaal moet hun helpen hem op te sporen

In 1851 is het Wilde Westen volledig in de ban van goudkoorts. De beruchte broers en huurmoordenaars Eli en Charlie Sisters krijgen de opdracht om Hermann Kermit Warm op te sporen. Daarbij krijgen ze de hulp van de sluwe Morris. Warm laat zich echter maar moeilijk vangen en wat begon als een routineopdracht, wordt al gauw een erbarmelijke en gevaarlijke tocht naar de andere kant van het land. Maar is Morris eigenlijk wel te vertrouwen en wat is Warm's geheim dat hem zo waardevol maakt? Meer en meer begint Eli zich af te vragen waar hij in hemelsnaam aan begonnen is.

The Sisters Brothers is gebaseerd op het gelijknamige boek van Patrick DeWitt. De film verschijnt 25 oktober in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair