POLL: Ga jij 'Bad Times at the El Royale' kijken in de bioscoop?

De 'opvolger' van The Cabin in the Woods.

Op 11 oktober verschijnt de thriller Bad Times at the El Royale in de Nederlandse bioscoopzalen. Het is de tweede film die Drew Goddard heeft geregisseerd. Eerder verscheen van hem de opvallende horrorfilm The Cabin in the Woods (2012). De vraag is met deze POLL: ga jij naar de bioscoop voor Bad Times at the El Royale?


In de film met rollen voor Chris Hemsworth, Jon Hamm, Cailee Spaeny, Dakota Johnson en Jeff Bridges keren we terug naar de jaren 60, naar een oud hotel op de grens van Amerikaanse staten Californië en Nevada. Het hotel vormt een ontmoetingsplaats voor zeven vreemdelingen. Allen bezitten een geheim en zoeken naar een manier om verlost te worden van hun zondes en gebreken. Gedurende één nacht krijgen ze daadwerkelijk de kans om de strijd aan te gaan met hun demonen, maar dan moeten ze wel een helse nacht zien te overleven.

Bad Times at the El Royale duurt 140 minuten en gaat later deze maand in première tijdens het Fantastic Fest en draait vervolgens op het San Sebastián International Film Festival. Eerste recensies laten waarschijnlijk niet lang op zich wachten. Vanaf 11 oktober dus in de Nederlandse zalen. Zien?



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair