Poll

POLL: Ga jij 'Bad Times at the El Royale' kijken in de bioscoop?

De 'opvolger' van The Cabin in the Woods.

door Bram de Groot om 07:50 in Poll
Op 11 oktober verschijnt de thriller Bad Times at the El Royale in de Nederlandse bioscoopzalen. Het is de tweede film die Drew Goddard heeft geregisseerd. Eerder verscheen van hem de opvallende horrorfilm The Cabin in the Woods (2012). De vraag is met deze POLL: ga jij naar de bioscoop voor Bad Times at the El Royale?


In de film met rollen voor Chris Hemsworth, Jon Hamm, Cailee Spaeny, Dakota Johnson en Jeff Bridges keren we terug naar de jaren 60, naar een oud hotel op de grens van Amerikaanse staten Californië en Nevada. Het hotel vormt een ontmoetingsplaats voor zeven vreemdelingen. Allen bezitten een geheim en zoeken naar een manier om verlost te worden van hun zondes en gebreken. Gedurende één nacht krijgen ze daadwerkelijk de kans om de strijd aan te gaan met hun demonen, maar dan moeten ze wel een helse nacht zien te overleven.

Bad Times at the El Royale duurt 140 minuten en gaat later deze maand in première tijdens het Fantastic Fest en draait vervolgens op het San Sebastián International Film Festival. Eerste recensies laten waarschijnlijk niet lang op zich wachten. Vanaf 11 oktober dus in de Nederlandse zalen. Zien?

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Lijkt mij wel een interessante film, meer interessanter dan b.v. Venom (om het zo spijtig te zeggen).

SunChaser

Avatar

Ik heb een Pathé pas. Ik kijk Doris nog in de bioscoop omdat er niets beters draait dus deze kan ook wel.

Sunspot

Avatar

Klinkt goed, maar weet neit zeker of ik dit in bios ga zien.

Goov25

Avatar

Keuze 4: Weet ik nog niet, hangt van recensies en reacties af.

rainking

Avatar

Keuze 5: Misschien als er een keer echt niks anders draait.

nieuwslaatste nieuws

meest populair