Dumbledore en Grindelwald in laatste trailer 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'

Dumbledore en Grindelwald in laatste trailer 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'

Nog een keer een teasertje...

Klaar voor weer een nieuwe trailer voor Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald? Wat je antwoord ook is: krap anderhalve maand voor release van de nieuwe Potter-film van regisseur David Yates heeft Warner Bros. weer een magische nieuwe trailer vrijgegeven. De laatste, zoals duidelijk wordt in onderstaande beelden.

Duidelijk is dat er een lichte toon in de film zit, maar tegelijk een behoorlijk duistere onderlaag. De trailer toont ons het meeste tot nu toe van Dumbledore en van Grindelwald. Ook zien we heel wat magie en dat de strijd met de kwaadaardige tovenaar bepaald niet eenvoudig verloopt.


Aan het eind van de eerste film werd de machtige duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Johnny Depp) door MACUSA gevangen genomen, mede dankzij Newt Scamander (Eddie Redmayne). Maar, zoals hij al beloofd had, is Grindelwald als dit vervolg begint ook echt ontsnapt. Hij verzamelt volgelingen, de meesten daarvan zijn onbewust van zijn snode plannen: om tovenaars en heksen over alle niet-magische wezens te laten heersen. Om die plannen te dwarsbomen roept Albus Dumbledore (Jude Law) de hulp in van zijn voormalig leerling Newt Scamander, die akkoord gaat, maar niet beseft welke grote bedreigingen hij het hoofd zal moeten bieden. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit komen op het spel te staan, zelfs onder de beste vrienden en familieleden.

Vanaf 14 november verschijnselen Newt & co in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair