Opvallende fantheorie 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' bevestigd

En bekijk negen personageposters.

Niet alleen hebben we vandaag negen personageposters van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, ook is er een opvallende onthulling gedaan rond een van de hoofdpersonen. Het blijkt dat actrice Claudia Kim niemand minder dan... goed, lees vooral niet verder als je geen spoilers wilt.


Tegenover Entertainment Weekly onthult actrice Kim dat ze niemand minder dan Nagini speelt. Zij is circusartiest met een unieke kracht die ze niet bepaald leuk zal vinden. Nagini is vervloekt en verandert mettertijd in een slang. Ja, de slang die we kennen. De film van David Yates speelt zich af in 1927, decennia voor de Harry Potter-franchise, maar toont de oorsprong van de beroemde slang van Voldemort. Ze kan net als sommige anderen desgewenst veranderen in een slang, maar heeft de vloek dat ze ooit permanent in die slang zal veranderen.

Bekijk de afbeelding
Newt Scamander (Eddie Redmayne)
Newt wist aan het einde van de eerste film te helpen met het vangen van de beruchte duistere tovenaar Gellert Grindelwald en heeft ondertussen zijn beroemde schoolboek gepubliceerd. Nu raakt hij weer verzeild in een nieuw avontuur.

Bekijk de afbeelding
Tina Goldstein (Katherine Waterston)
Tina is een Auror die in Parijs terecht komt, waar ze een opdracht moet uitvoeren voor MACUSA. Vermoedelijk heeft dat te maken met Grindelwald en diens opkomst.

Bekijk de afbeelding
Queenie Goldstein (Alison Sudol)
Queenie eindigde de vorige film met een relatie met Jacob, haar nieuwe liefde, in een bakkerij in New York. Maar hoe het nu met haar gaat?

Bekijk de afbeelding
Jacob Kowalski (Dan Fogler)
Die vraag moeten we ook stellen voor Jacob. Hij is een van de weinige Amerikaanse Dreuzels met volledige kennis van de toverwereld. Daarom spelt hij waarschijnlijk ook alsnog een rol in dit vervolg, ondanks het einde van de eerste.

Bekijk de afbeelding
Albus Dumbledore (Jude Law)
Onder de naam van Albus zien we op de poster staan Under surveillance. Mogelijk kan het schoolhoofd van Zweinstein om die reden niet in beweging komen tegen Grindelwald.

Bekijk de afbeelding
Creedence Barebone (Ezra Miller)
Het leek er niet op, maar Creedence heeft het einde van de vorige film toch overleefd. In dit vervolg is hij gevlucht naar een circus, op zoek naar zijn identiteit.

Bekijk de afbeelding
Gellert Grindelwald (Johnny Depp)
Misschien wel de meest kwaadaardige tovenaar ooit. Grindelwald, de grote liefde van Dumbledore, wil de tovenaars laten heersen over Dreuzels. En we zien op zijn poster het symbool van een Deathly Hallow.

Bekijk de afbeelding
Leta Lestrange (Zoe Kravitz)
De voormalige schoolliefde van Newt is onderwerp van een profetie. Welke?

Bekijk de afbeelding
Theseus Scamander (Callum Turner)
De broer van Newt, Auror van het Ministerie en de verloofde van Leta. Dat belooft heel wat ingewikkelds...

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair