James Gunns script 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' wordt gebruikt

Maar Disney en Marvel zoeken nog altijd uit wat ze ermee moeten.

Het script dat James Gunn schreef voor Guardians of the Galaxy Vol. 3 zal gebruikt worden. Dat horen we vandaag van Sean Gunn, die de rol van Kraglin speelt en het motion capture-werk doet voor Rocket Raccoon. Daarmee lijkt het erop dat Dave Bautista na eerdere dreigementen gewoon te zien zal zijn.

"Ik weet niet precies wat er aan de hand is rond Guardians 3, al weet ik wel dat Disney nog altijd van plan is om de film te maken," begon Gunn tegenover Tulsa World. "Ik weet dat ze van plan zijn om het scenario van mijn broer te gebruiken. Het is natuurlijk een verschrikkelijke situatie voor iedereen, vooral voor hem, maar ook ik bereid me al een half jaar voor op deze film waarvan de toekomst nu ineens onzeker is."

James Gunn staat bekend om zeer gedetailleerde scenario's. Zo schreef hij in voorgaande films ook uit welke nummers afgespeeld zouden moeten worden en op welke momenten. Het kan dus goed dat ook bij het script van deze derde film dat soort zaken al uitgewerkt zijn. Als dat zo is, wordt het een stuk makkelijker voor Disney om iemand anders aan het werk te zetten met het beschikbare materiaal.

Guardians 3 heeft momenteel geen releasedatum.



NieuwsFilm

meest populair