Nog vreemdere foto's 'Joker' met clowneske Joaquin Phoenix

Dit keer geen echte Joker.

Na de eerste foto's van Joaquin Phoenix (You Were Never Really Here) als de geschminkte Joker en zijn alter ego Arthur Fleck is er nu weer een officiële foto van de acteur. Dit keer niet Joker-achtig, maar als een echte clown. De film belooft daadwerkelijk compleet anders te worden dan de grootsere DC Extended Universe-films als Justice League en Suicide Squad.

Dit bericht bekijken op Instagram

Work.

Een bericht gedeeld door Todd Phillips (@toddphillips1) op


Bovenstaande foto werd op Instagram geplaatst door Todd Phillips (The Hangover, Arms and the Dudes) en de regisseur meldde enkel dat hij aan het werk is, of is het Phoenix' Arthur Fleck die aan de bak moet als een clown? Het is in ieder geval weer een fraaie blik op de Joker-herkomstfilm van Warner Bros. Via Just Jared verschenen er nog meer foto's vanaf de set


Andere rollen in de $55 miljoen kostende DC-film zijn voor onder meer Zazie Beetz (Deadpool 2), Brett Cullen (The Dark Knight Rises), Frances Conroy (Catwoman), Robert De Niro (Stardust) en Marc Maron (Mike and Dave Need Wedding Dates). Vanaf 4 oktober 2019 in de wereldwijde bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair