Algemeen

Nog vreemdere foto's 'Joker' met clowneske Joaquin Phoenix

Dit keer geen echte Joker.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Na de eerste foto's van Joaquin Phoenix (You Were Never Really Here) als de geschminkte Joker en zijn alter ego Arthur Fleck is er nu weer een officiële foto van de acteur. Dit keer niet Joker-achtig, maar als een echte clown. De film belooft daadwerkelijk compleet anders te worden dan de grootsere DC Extended Universe-films als Justice League en Suicide Squad.

Dit bericht bekijken op Instagram

Work.

Een bericht gedeeld door Todd Phillips (@toddphillips1) op


Bovenstaande foto werd op Instagram geplaatst door Todd Phillips (The Hangover, Arms and the Dudes) en de regisseur meldde enkel dat hij aan het werk is, of is het Phoenix' Arthur Fleck die aan de bak moet als een clown? Het is in ieder geval weer een fraaie blik op de Joker-herkomstfilm van Warner Bros. Via Just Jared verschenen er nog meer foto's vanaf de set


Andere rollen in de $55 miljoen kostende DC-film zijn voor onder meer Zazie Beetz (Deadpool 2), Brett Cullen (The Dark Knight Rises), Frances Conroy (Catwoman), Robert De Niro (Stardust) en Marc Maron (Mike and Dave Need Wedding Dates). Vanaf 4 oktober 2019 in de wereldwijde bioscoopzalen.

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Kijk, Leto dat is pas een killer clown. :P

dakai-world

Avatar

Ik krijg na mate ik meer zie van dit project echt steeds meer vertrouwen in de film. Dat was bij Suicide Squad dus precies andersom. Daar had ik immens veel vertrouwen in Leto en hoe meer ik zag, des te dieper de moed ervan in mijn schoenen zakte.

Ik weet zeker dat dit slechts het begin is van The Joker waarin hij als clown en onderdeel van "basket of deplorables" zich steeds meer gaat verzetten tegen de gevestigde orde. Toch. Toch blijft me iets steken.

Alle Jokers die ik vet vind, zowel in de comics als in de films, daarvan had ik geen idee wat hem maakte tot wat hij was. Juist de mysterie van het personage maakte hem zo gaaf. Je ging het zelf invullen, je ging zijn acties zelfs in perspectief plaatsen en dat maakte hem zo gaaf.

De makers begeven zich echt op heeeeel glad ijs. Want als ze de personage niet goed uitwerken, zit ik straks ruim twee uur - gok ik - naar een man te kijken, die een kut leven heeft en op het einde maar besluit om The Joker te worden.

De film valt of staat bij het schrijfwerk en de uitvoering daarvan. Voor alsnog. Stemt het me positief.

chazillionair28

Avatar

@dakai-world

Dat is ook de reden waarom ledgers joker ook zo fantastisch populair is. Dat gene wat je omschrijft, het hele mysterie om zijn verleden wordt heel mooi verteld ( do you know how i got these scars ), telkens vanuit een ander perspectief.

Ik heb 100% vertrouwen in Joaquin Phoenix, de story tellers daarin tegen ben ik nog steeds sceptisch over. Is er trouwens iets bekend over red hood ? is deze bevestigd voor deze film ? Ik vermoed namelijk een gelijkwaardige killing joke comic verfilming.

ThomasOMalley

Avatar

Super! Goede 80's vibe, so far so good.

tariegb

Avatar

ledger's acteer job is popi omdat ie hem zo psycho speelde, enkel dat, snap niet dat ie zoveel fanboys heeft, hadden we maar meer mensen die comics lezen, hadden we ook betere comments gehad

shellghost

Avatar

Mjah, ben nog niet overtuigd door alle foto's die nu al gedeeld worden. Eerst maar de bewegende beelden afwachten.

Artificialis

Avatar

Het idee zal waarschijnlijk zijn dat hij vroeger werkzaam was als clown. En dat dit de inspiratie voor zijn latere rol als The Joker is geworden. Het meest voorspelbare oorsprongsverhaal wordt nu werkelijkheid.. En wat heeft Todd Phillips verder gemaakt om ons van zijn capaciteiten te overtuigen? Oh ja, niks.. Een waardeloze regisseur.

dakai-world

Avatar

Hee Art,

Ik snap dat het leven soms zuur kan zijn. Dat het een onverdraagzaam lijden is, waar geen einde aan lijkt te komen. Begrijpelijk, maar helaas is FT niet de juiste plek waar jij je gal kunt uitspuwen. Het goede nieuws is echter dat er wel plekken zijn waar je geholpen kan worden. Ga eens langs bij je huisarts. Of neem een Snicker!

Artificialis

Avatar

@dakai-world
Heel leuk dat een aantal pipo's hier een harde paal krijgen van de gedachte dat er een Joker-film gaat komen met Joaquin Phoenix in de hoofdrol. Maar je kunt het mij niet kwalijk nemen dat ik op basis van het huidige promotiemateriaal niet meteen een gat in de lucht spring. Heath Ledger's versie is pas 10 jaar oud. Er is inmiddels ook al een versie van Jared Leto verschenen. Mark Hamill heeft in games en animaties ook al jaren een prachtige Joker neergezet. Ik heb nul behoefte aan nog een acteur die denkt dat hij de Joker uit moet hangen.

Het idee dat anderen medische en/of psychische hulp nodig hebben omdat ze het niet eens zijn met jou visie kan alleen maar afkomen van iemand die zelf niet helemaal in orde is. Dit project is een wanhoopsdaad van Warner Bros. om koste wat het kost met Marvel te concurreren. Niets meer, niets minder. Jullie enthousiasme is onverdiend en ongefundeerd.

Master Of Films

Avatar

Lol. dakai-world trekt een beerput open, waar moi, Thomas en trailer benji niet eens bij betrokken zijn.

BTW: dakai-world. Wellicht is een KitKat net iets beter dan een Snickers, aangezien KitKat altijd adverteert met...have a break, have a KitKat Smiley face

ThomasOMalley

Avatar

Ach mannen geef die jongen wat tijd. Zijn laatste harde paal was ten tijde van Ant-Man and the Wasp en het vooruitzicht op een volgende erectie is pas weer in 2019 wanneer Captain Marvel uitkomt. Da's een lange tijd om gefrustreerd met een volle zak rond te lopen.

dakai-world

Avatar

@Arti

Ik ben het voor een groot gedeelte met je eens, maar dat had je geweten als je eerst had gelezen wat ik had geschreven. Zowel hier als bij eerdere artikelen.

Niemand krijgt hier een harde paal van of wordt hier op een of andere manier erotisch opgelaten van. Als dat wel zo was, had ik ze een Kitkat verplicht.

Waar je wel een punt bij hebt is dat Hamil inderdaad vele Joker-iteraties tot leven heeft gewekt met zijn stem. Dat deed ie goed ook, maar omdat er om de zovee tijd nieuwe films uitkomen omdat studio’s of hun geluk of hun geld ermee willen verdienen, betekent niet dat je verplicht bent als klein kind over op te gaan zitten gallen. Je lijkt me een wijs persoon, als je iets vind, onderbouw dat. Zoals je dat poogde te doen in je laatste post. Dat geeft je meer credits, ipv makkelijk roepen, dat iets kut is.

Ik maak me er soms zelf ook schuldig aan. Maja, we zijn tenslotte allemaal mensjes en zolang we kunnen leren, moeten we dat doen.

Master Of Films

Avatar

Artificialis "Jullie enthousiasme is onverdiend en ongefundeerd."
Werkelijk. Ben je nou een volwassen man of een klein kind. Jouw bovenstaande opmerking is juist onverdiend en ongefundeerd.

Persoonlijk kan het mij verrotten of een ander enthousiast is of niet over deze Joker. Ik heb geen bevestiging nodig om een eigen mening te vormen.
Ik ben dus heel makkelijk hierin om te zeggen dat ik best vind dat je niet enthousiast bent. Je geeft zelfs reden waarom, ook top. Natuurlijk neem ik het je niet kwalijk.

WB kiest hiervoor en het is aan ons allemaal zelf de keuze te maken of je film wilt gaan zien en gaan beoordelen. Niemand, maar ook niemand verplicht je om deze film te gaan zien. Van mij apart haat je deze film tot het bot, je zal vast wel de reden vinden. Waarschijnlijk zijn er aantal niet eens met je zijn, maar dat is niet erg. We moeten wel elkaar mening respecteren. En niet het spelletje gaan spelen, als ik het niks vind, moet de rest het ook niks vinden. Waarom doe je dat nou? Gun je anderen wel een eigen mening, of is jouw wil is wet.

Artificialis "Het idee dat anderen medische en/of psychische hulp nodig hebben omdat ze het niet eens zijn met jou visie kan alleen maar afkomen van iemand die zelf niet helemaal in orde is."
Kijk hier slaat onze Artificialis in de verdediging en wijst uiteraard een vingertje naar de anderen. Nu maak voor jezelf weer lastig. Nu slaat dakai-world echt precies de spijker op zijn kop. Weet je waarom, omdat je het niet kan laten om zelf contradictie te schrijven. We halen 2 zure opmerkingen uit je bericht waarvan 1 eerder was besproken.

Artificialis "Heel leuk dat een aantal pipo's hier een harde paal krijgen van de gedachte dat er een Joker-film gaat komen met Joaquin Phoenix in de hoofdrol."

Gal opmerking nummer 1. Helaas ook niet op de volwassen manier, waarvan anderen al gauw denken zit hier een steekje los.

Artificialis "Jullie enthousiasme is onverdiend en ongefundeerd."
Duidelijk weer een gal opmerking. Nogal logisch dat dakai-world zich afvraagt waar je mee werkelijk mee bezig bent.

conspiracy

Avatar

Het is grappig hoe er geteased wordt, maar ik denk dat we het ware gezicht van de grappenmaker nog niet gezien hebben.

Frietgezicht

Avatar

Wel eens met Arti dat het een matige regisseur is.
Eigenlijk is het Phoenix en Phoenix alleen waardoor ik vertrouwen in deze film heb. Hij kiest zijn rollen goed uit.

Goku32

Avatar

Ik snap er geen reet meer van. Op het trein station was het wel de joker. Nu weer niet vage shit

ThomasOMalley

Avatar

frietgezicht "Wel eens met Arti dat het een matige regisseur is.
Eigenlijk is het Phoenix en Phoenix alleen waardoor ik vertrouwen in deze film heb. Hij kiest zijn rollen goed uit."
Ja, dit kan evengoed een hele slechte film gaan worden. Denk dat de meesten gewoon liever een project zien slagen dan falen.
Die hele poeha eromheen van Artificialis dat wij allemaal een stijve krijgen van Phoenix is gewoon om ergens tegenaan te schoppen. Zijn favoriete Spider-Man is Homecoming, dus dat gejank om Heath Ledger en Jared Leto en Mark Hamill slaat helemaal nergens op. Hij heeft nul behoefte aan een nieuwe Joker, maar is wel bij elk artikel zijn mening erover aan het delen. Nul interesse in een nieuwe Joker? Niemand gelooft dat hij deze film overslaat.

Artificialis

Avatar

ThomasOMalley "Zijn laatste harde paal was ten tijde van Ant-Man and the Wasp en het vooruitzicht op een volgende erectie is pas weer in 2019 wanneer Captain Marvel uitkomt."

Dat is een misvatting. Ant-Man and the Wasp was wat mij betreft één van de mindere Marvel-films. En de trailer van Captain Marvel vond ik ronduit teleurstellend.

dakai-world "Niemand krijgt hier een harde paal van of wordt hier op een of andere manier erotisch opgelaten van."

Nou, ik vrees dat een aantal figuren hier wel degelijk wat voelde groeien bij het zien van Joaquin Phoenix in schmink. Een kinderhand is snel gevuld. En een aantal meneertjes hier hebben kleine handjes.

ThomasOMalley

Avatar

Oh jij mag wel voor jezelf bepalen waar je hard van wordt. Sportief.

Master Of Films

Avatar

Artificialis "Ant-Man and the Wasp was wat mij betreft één van de mindere Marvel-films. En de trailer van Captain Marvel vond ik ronduit teleurstellend."
Nou ja zeg. Dat je deze Marvel producties jou geen ene biet interesseert is een schande. Als morgen alle acteurs, crew-leden en regisseurs van deze Marvel Cinematic Universe producties ter plekke dood zouden neervallen slaap jij daar niet minder om. Jij hebt gewoon het recht niet om zo te denken. Jouw mening is onverdiend en ongefundeerd!

NieuwsFilm