Whoopi Goldberg terug voor nieuwe 'Sister Act'

Zij het met een cameo.

Tijdens een interview met Good Morning Britain van ITV heeft actrice Whoopi Goldberg (The Color Purple) aangekondigd terug te keren voor de reboot van de muzikale komediefilm Sister Act uit 1992.

"We hebben flink gebedeld bij Disney, en ze hebben besloten dat ze in een andere richting gaan met Sister Act. Dus het zal geen Sister Act 3 worden. Het wordt een gloednieuwe insteek van Sister Act. En ik denk dat ik in een scène door het beeld zal lopen. En dan kunnen ze zeggen dat ik er deel van uitmaakte," zei Goldberg tijdens het interview.


In 2015 verscheen nog het bericht dat Walt Disney werkte aan een derde deel waarin Goldbergs Deloris een zangeres is in een bar. Ze zou echter in een getuigenbeschermingsprogramma belanden als de maffia haar om wil leggen. Dit plan gaat dus niet door.

In haar carrière won de veelzijdige actrice alle EGOT-entertainmentprijzen, dus een Emmy, Grammy, Oscar en Tony. Sister Act kreeg in 1993 een vervolg met Sister Act 2: Back in the Habit. Het is nog onbekend wanneer de nieuwe film moet verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair