Is Hawkeye's Ronin onthuld voor 'Avengers 4'? En nog veel meer!

Is Hawkeye's Ronin onthuld voor 'Avengers 4'? En nog veel meer!

Veel concept-art en ander materiaal.

Geen dag zonder Avengers 4 en nu zijn er gelekte foto's en concept-art online verschenen. Vooral een stukje concept-art van vermoedelijk Hawkeye valt daarbij op. Er wordt al langer verwacht dat Hawkeye een belangrijke, of althans opvallende rol als Ronin gaat vervullen. Let op: milde spoilers.

Ook opvallend is dat actrices Pom Klementieff (Mantis) en Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff / Scarlet Witch) gespot zijn op de set voor de aanvullende opnames, geleid door Anthony en Joe Russo. Beide personages vervaagden in Avengers: Infinity War na de bekende knip in de vingers van Thanos.

En dan Jeremy Renners Clint Barton a.k.a. Hawkeye. Al langer wordt verondersteld dat deze Avenger - die ontbrak in Infinity War - zich zal ontpoppen tot Ronin, in de comics een identiteit die door verschillende personages is omarmd. Het houdt waarschijnlijk niet anders in dat Hawkeye een ander outfit zal dragen en een eigen missie zal hebben. In Avengers 4 mogelijk een missie rond het redden van zijn gezin. Zouden zij getroffen zijn door de Thanos' knip? Check de concept-art hieronder.


Daarnaast zijn er meer beelden verschenen, met concept-art en foto's van verzamelbeeldjes van de bepaalde personages. Overigens niet allemaal even scherp/duidelijk.







NieuwsFilm

meest populair