Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton herenigd op setfoto nieuwe 'Terminator'

De twee waren voor het laatst samen te zien in Terminator 2 (1991).

Tijdens het jaarlijkse SXSW-festival dat afgelopen maart plaatsvond in Austin, Texas, liet Arnold Schwarzeneggers weten dat hij opnieuw terug zou keren als de T-800 in de alweer zesde Terminator-film. Vandaag heeft hij via Instagram een foto vrijgegeven van zichzelf (inclusief Terminator-littekens) met Linda Hamilton (alias Sarah Connor). Deze foto kun je hieronder bekijken. HIj plaatste de volgende tekst bij de foto:

"Ik wil hierbij mijn goede vriendin Linda Hamilton feliciteren met haar verjaardag. Ze is een van mijn favoriete medeacteurs en een geweldig mens. Ik ben blij dat we weer samen te zien zijn in een film".

Schwarzenegger liet eerder ook weten dat de opnames van de Terminator-reboot van Tim Miller zullen plaatsvinden in Spanje. Daarbij maakte hij de grap dat de T-800 in de film naar 2019 zal reizen om Donald Trump te bevrijden uit de gevangenis.

De vooralsnog titelloze nieuwe Terminator, die geproduceerd wordt door James Cameron en David Ellison, moet in november 2019 de bioscopen bereiken.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair