Kristen Bell reageert op woedende fans na onthullen wietgebruik

Kristen Bell reageert op woedende fans na onthullen wietgebruik

Bell steekt met of zonder al dit commentaar alsnog lekker een jointje op hoor!

Hollywoodactrice Kristen Bell (Frozen 2, The Disaster Artist) was gisteren te gast bij het Amerikaanse praatprogramma The View en reageerde daar op alle ophef die onlangs is ontstaan over haar wietgebruik. Haar gedrag zou ongepast zijn wegens het verleden van haar man. De reactie van Bell is duidelijk: "Deze figuren zijn mijn tijd niet waard".

Onlangs ontstond er flink wat ophef rondom actrice Kristen Bell nadat zij in een podcast had onthuld regelmatig een jointje te roken in het bijzijn van haar man. Haar man, acteur en regisseur Dax Shepard, heeft een verleden met drugs- en drankverslaving en daarom zou haar gedrag volgens sommigen behoorlijk ongepast zijn. Shepard vierde recent nog veertien jaar soberheid.

"Ik hoorde eigenlijk pas net dat er schijnbaar wat ophef is ontstaan over mijn uitspraken over mijn wietgebruik", begint Bell nadat het onderwerp werd aangesneden in de talkshow. Eerder reageerde Shepard zelf al op alle ophef. "Dat zou hetzelfde zijn als je partner diabetes heeft en dan jou dwingt om nooit meer suiker voor zijn neus te eten. Dat doe je toch ook niet?", schreef hij toen op social media.

Bemoei je met je eigen zaken
Bell lijkt weinig interesse te hebben om uitgebreid in te gaan op de kritiek over haar persoonlijke keuzes. "Ik heb eigenlijk geen tijd voor mensen die hun kritische denkvaardigheden niet gebruiken, mij niet het voordeel van de twijfel gunnen in een privésituatie, maar me wel direct aanvallen", reageert ze.

Volgens Bell zijn al die negatieve klagers haar tijd niet waard. "Ik wil me simpelweg focussen op alle positieve dingen in het leven en mijn tijd niet besteden aan zulke figuren", aldus de 38-jarige Bell. Zij en Shepard kennen elkaar nu al zo'n elf jaar en zijn al vijf jaar met elkaar getrouwd.

NieuwsFilm

meest populair