Personage Pedro Pascal in 'Wonder Woman 1984' onthuld?

Personage Pedro Pascal in 'Wonder Woman 1984' onthuld?

Hij zou toch geen godheid spelen.

Naar het schijnt speelt Pedro Pascal de rol van Maxwell Lord in Wonder Woman 1984, de tweede solofilm voor actrice Gal Gadots Diana Prince van regisseur Patty Jenkins. SuperBroMovies stelt nu op basis van nieuwe bronnen dat Pascal niet de rol van een godheid speelt, zoals ze eerder zelf meldden.

In plaats daarvan stelt de site nu dat Pascal het personage Maxwell Lord speelt. Hij is een machtige zakenman in DC Comics en geen god die undercover zit. In plaats daarvan wil Maxwell dolgraag een god worden en heeft hij op de een of andere manier nog een bepaalde band met de Griekse goden.

Of hij dan nog een grote rol heeft in de terugkeer van Steve Trevor (Chris Pine), zoals het gerucht eerder ging, is nog steeds de vraag. Mocht Pascal inderdaad Maxwell Lord zijn en geen superkrachten hebben, dan zou het kunnen dat hij niets te maken heeft met de terugkeer van Trevor. De vraag is dan ook nog altijd hoe Trevor terug kan keren in deze film.

Hoe dan ook weten we dat Diana in deze vervolgfilm te maken krijgt met de gevaarlijke Cheetah (Kristen Wiig). Vanaf 12 december 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair