Will Smith bungeejumpt uit helikopter boven de Grand Canyon

Will Smith bungeejumpt uit helikopter boven de Grand Canyon

Om zijn vijftigste verjaardag te vieren maar ook voor een goed doel.

Afgelopen dinsdag werd Will Smith, o.a. bekend van Men in Black en Independance Day, vijftig jaar. Om dit te vieren had hij wel iets heel speciaals gepland; zo bungeejumpte de bekende acteur uit een helikopter boven de Grand Canyon, onder toezicht van familieleden en zijn beste vrienden. Het is ook allemaal vastgelegd op camera; de beelden ervan zijn onderaan dit bericht te bekijken.

Toch deed Smith dit niet alleen voor zichzelf maar ook voor een goed doel; hij wilde hiermee namelijk tevens aandacht vragen voor Global Citizen, een organisatie die wereldwijd honger bestrijdt. Zo konden mensen geld doneren in de hoop de bungeejump bij te mogen wonen en dus tevens bij het vieren van de verjaardag van Smith te kunnen zijn.

De acteur liet zich zelf ook nog uit over zijn sprong: ''Je moet nooit naar onder kijken, dat is werkelijk vreselijk. Maar ik ben echt gigantisch blij dat ik het heb gedaan, het is een van de meest indrukwekkende en mooiste dingen die ik in mijn hele leven heb ondernomen, ook al was het angstaanjagend!'' Will Smith is op dit moment bezig met het filmen van de Disneys live-version Aladdin, waarin hij aan Genie zijn stem geeft.



NieuwsFilm

meest populair