Tom Hardy wil R-Rated vervolg op 'Venom'

Tom Hardy wil R-Rated vervolg op 'Venom'

Hij vindt het materiaal helemaal geschikt.

Als het aan acteur Tom Hardy ligt, krijgen we een R-Rated vervolg te zien op Venom. De komst van die film hangt natuurlijk af van de prestaties van de eerste film van Ruben Fleischer, maar dat lijkt wel redelijk snor te zitten. Hardy zou vooral graag het "ultrageweld" van het bronmateriaal willen bekijken.

Oorspronkelijk was het al de bedoeling dat Venom een R-Rating zou krijgen, maar uiteindelijk besloot Sony dat niet te doen. Het is de bedoeling dat de film als startschot van een nieuw gedeeld filmuniversum biedt, dus daarin is weinig ruimte voor een R-Rating, omdat het publiek dan beperkter is. Maar volgens Hardy moeten de duistere kanten van het personage toch echt bestudeerd worden:

"Het zou mooi zijn als het kan verworden tot iets R-Rateds," aldus Hardy. "Dat kan ook prima voor de jeugd of kinderen. Mijn jongste kinderen kijken Spider-man en Venom en in de ochtend verschijnen ze al met Venom-speelgoed en Lego. Dus het is niet zo alsof ze bang voor hem zijn. Tegelijk kan het goed, want je zou het geheel kunnen volstoppen met keihard geweld als je dat echt zou willen. En ik denk dat je daar de juiste personen voor in plaats hebt. En ik zou het graag willen doen. En eigenlijk ook wel willen dat hij samenwerkt met de Avengers. Maar daar heb ik niks over te zeggen."

De film is vanaf 4 oktober in de bioscoop te zien.



NieuwsFilm

meest populair