X-Men spinoff 'Gambit' wordt een romantische comedy

X-Men spinoff 'Gambit' wordt een romantische comedy

Ondanks dat 20th Century Fox wordt overgenomen door Disney, blijft de studio werken aan een film rondom de populaire X-Man.

Hoewel de fusie van Disney en Fox pas later in 2019 voltooid zal zijn, blijft 20th Century Fox werken aan een film over X-Man Gambit . In de film moet Channing Tatum nog steeds de hoofdrol spelen. De opnames moeten de dag na de release van X-Men: Dark Phoenix beginnen in New Orleans.

Dark Phoenix-regisseur Simon Kinberg is betrokken geweest bij elke X-film sinds First Class en zal Gambit produceren. Tijdens een interview met IGN van afgelopen week liet hij een en ander kwijt over de toon van Gambit:

[i]"Gambit is een echte womanizer met een nonchalante houding. Hij is daarom het perfecte personage voor een romantische comedy. De term romantische comedy probeer ik echter net zo te gebruiken als dat ik Logan een western noemde. Het gaat meer over de sfeer van de film. De sfeer van de film over Gambit moet romantisch en komisch zijn. Toch wordt het natuurlijk ook een echter superheldenfilm met helden en schurken. We hebben een geweldig script en hopen de film begin 2019 ook echt te gaan maken.

Na het vertrek van eerder ingehuurde regisseurs Gore Verbinski, Rupert Wyatt en Doug Liman, is er nog steeds geen nieuwe regisseur gevonden. Of het dan ook echt gaat lukken om de opnames in februari te laten beginnen, is dan ook nog maar de vraag.



NieuwsFilm

meest populair