Algemeen

Nieuwe dramafilm 'The Mule' met Clint Eastwood al in december!

Ondanks dat Eastwood met Trouble With the Curve zei te stoppen met acteren, kan de oude rot het niet laten het nog een keer te proberen.

door Zilko Tarici om 10:43 in Algemeen
Slechts een aantal maanden nadat de opnames van de film begonnen, heeft Warner Bros. Pictures bekendgemaakt dat misdaad-film The Mule, waarin Clint Eastwood de hoofdrol speelt, vanaf 14 december in de Amerikaanse bioscopen zal draaien. Wanneer we de film in Nederland gaan zien, is nog onduidelijk.

De release in december is vooral natuurlijk belangrijk om de film te laten meedingen met het prijzencircus dat in die periode gaat beginnen in Hollywood. Eastwood brengt vaker zijn films in december uit; bij Gran Torino en Million Dollar Baby leidde dit tot grote successen.

Eastwood speelt in The Mule de rol van Earl Stone, een man van rond de 80 jaar oud die blut en alleen is. Wanneer hem een simpel baantje wordt aangeboden waarbij hij slechts moet rijden, neemt hij dit direct aan. Wat Earl zich niet realiseert, is dat hij nu een drugskoerier is voor een Mexicaans drugskartel.

Naast Eastwood zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Michael Peña en Bradley Cooper. Eastwood regisseerde tevens de film. Nick Schenk (Gran Torino) schreef het script van de film samen met Dave Holstein (Weeds).

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Als Eastwood zijn niveau haalt als regisseur belooft het een toppertje te worden. Het verhaal met hem in de hoofdrol word ik wel warm van.

Thiver

Avatar

Frietgezicht "Als Eastwood zijn niveau haalt als regisseur belooft het een toppertje te worden."

Zijn niveau van tien jaar geleden misschien. Het is de laatste tijd bar en boos.

Master Of Films

Avatar

Alleen Sully was nog de moeite waard tussen nu en 10 jaar geleden (te beginnen met Gran Torino). The 15:17 to Paris is helaas een dieptepunt imho.

Toch wel benieuwd naar The Mule, omdat Clint ook te zien zal zijn als acteur.

Sparrow_LW

Avatar

Clint is en blijf een bad ass

Prince John

Avatar

Klinkt toch goed, een Eastwood project wekt toch altijd mijn interesse.

John Wayne

Avatar

Nog één keer Eastwood voor de camera's? Natuurlijk dat ik me die kans niet laat ontnemen. Maar ik verwacht geen topkwaliteit gezien de snelheid waarmee hij deze film gemaakt heeft.

Artificialis

Avatar

Een 88-jarige Clint Eastwood die weer in de rol van acteur kruipt is voor mij genoeg reden om geïnteresseerd te zijn in dit project. Het is nog steeds mijn hoop dat hij ooit nog in een western terug gaat keren. De jaren tikken weg, maar zeg nooit nooit.

ThomasOMalley

Avatar

Eens met Thiver. Het niveau van zijn laatste meesterwerk Mystic River zal 'ie nooit meer halen vrees ik.
Deze vedette krijgt natuurlijk altijd het voordeel van de twijfel. Voor mij is zijn The Bridges of Madison County nog steeds het beste liefdesverhaal ooit verfilmd (gedeelde eerste plaats met Eternal Sunshine of the Spotless Mind).

noah81

Avatar

Natuurlijk ga ik mijn revolverheld in de bios kijken. Kan maar zo zijn laatste film zijn helaas.

nieuwslaatste nieuws

meest populair