Nieuwe dramafilm 'The Mule' met Clint Eastwood al in december!

Nieuwe dramafilm 'The Mule' met Clint Eastwood al in december!

Ondanks dat Eastwood met Trouble With the Curve zei te stoppen met acteren, kan de oude rot het niet laten het nog een keer te proberen.

Slechts een aantal maanden nadat de opnames van de film begonnen, heeft Warner Bros. Pictures bekendgemaakt dat misdaad-film The Mule, waarin Clint Eastwood de hoofdrol speelt, vanaf 14 december in de Amerikaanse bioscopen zal draaien. Wanneer we de film in Nederland gaan zien, is nog onduidelijk.

De release in december is vooral natuurlijk belangrijk om de film te laten meedingen met het prijzencircus dat in die periode gaat beginnen in Hollywood. Eastwood brengt vaker zijn films in december uit; bij Gran Torino en Million Dollar Baby leidde dit tot grote successen.

Eastwood speelt in The Mule de rol van Earl Stone, een man van rond de 80 jaar oud die blut en alleen is. Wanneer hem een simpel baantje wordt aangeboden waarbij hij slechts moet rijden, neemt hij dit direct aan. Wat Earl zich niet realiseert, is dat hij nu een drugskoerier is voor een Mexicaans drugskartel.

Naast Eastwood zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Michael Peña en Bradley Cooper. Eastwood regisseerde tevens de film. Nick Schenk (Gran Torino) schreef het script van de film samen met Dave Holstein (Weeds).



NieuwsFilm

meest populair