Fancy eerste foto Kingsman-acteur Taron Egerton als Elton John

Fancy eerste foto Kingsman-acteur Taron Egerton als Elton John

Als een druppel water?

Hieronder zie je een eerste blik op Taron Egerton (Kingsman, Robin Hood) als de bekende Britse muzikant Elton John. Het is Paramount Pictures die hiervoor opdracht heeft gegeven. De biopic Rocketman verschijnt volgend jaar zomer in de bioscoop.

De film zoomt in op de beginjaren van Elton John, toen hij nog een wonderkind was op de Royal Academy of Music en vervolgens uitgroeide tot een wereldwijd bekende artiest. Hij bereikte de bijna eenzame hoogte door de samenwerking met songwriter Bernie Taupin. De focus zal vooral liggen op de minder aansprekende kant van zijn leven, dus het wel en wee buiten het oog van het publiek.

Bekijk de afbeelding
Rocketman heeft ook rollen voor onder meer Richard Madden, Bryce Dallas Howard, Jamie Bell en Alison Ball. De biopic van regisseur Dexter Fletcher, bekend van de komedie Eddie the Eagle - ook met Egerton -, moet op 21 mei 2019 in het Verenigd Koninkrijk in de bioscoop verschijnen.

Een trailer zou niet lang op zich laten wachten. Deze zal ongetwijfeld gekoppeld gaat worden aan de release van de Freddie Mercury-biopic Bohemian Rhapsody.



NieuwsFilm

meest populair