Na aftiteling: 'Venom' teaset hele bekende superschurk voor sequel!

Na aftiteling: 'Venom' teaset hele bekende superschurk voor sequel!

Sony denkt vooruit.

Deze week komt Sony's superheldenfilm Venom eindelijk uit in de bioscoop. De vooruitzichten zijn twijfelachtig, maar toch denkt de studio al na over een mogelijke sequel. Zoals gebruikelijk bij dit soort films, bevat Venom ook een tweetal toegiften tijdens en na de aftiteling. Inmiddels is bekend wat we precies te zien gaan krijgen in die extra scènes. Let op: dit artikel bevat dus spoilers!

Bekijk de afbeelding
Scène #1: Carnage
In de eerste scène wordt duidelijk dat Eddie Brock (Tom Hardy) - ondanks zijn verbond met symbioot Venom - zijn carrière als journalist niet aan de wilgen heeft gehangen. Te zien is namelijk dat hij in een streng bewaakte gevangenis een exclusief interview heeft met niemand minder dan seriemoordenaar Cletus Kasady (gespeeld door Woody Harrelson). Harrelson draagt een opvallend rode pruik, die sommigen doet denken aan het kapsel van clown Pennywise.

Bekijk de afbeelding
In de comics verandert Kasady in de moordlustige superschurk Carnage nadat een deel van de Venom-symbioot zich aan hem bindt. Deze toekomst wordt behoorlijk geteased doordat Kasady opmerkt: "Do you want to hear the carnage?" ("Wil je meer weten over het bloedbad?"). De kans lijkt dan ook groot dat Carnage de volgende vijand van de anti-held wordt. De acteurs hebben in ieder geval voor meerdere films getekend.

Scène #2: Heel veel Spider-Man
De tweede bonusscène, die volgt na de gehele aftiteling, zal voor veel fans vermoedelijk minder interessant zijn. Naar het schijnt verschijnen de woorden 'Meanwhile, in another Spider-Verse...' ('Ondertussen, in een ander Spider-Man-universum...') in beeld, waarna een kleine teaser voor de aankomende animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse volgt. Niet per se het wachten waard dus.

Bekijk de afbeelding
Venom verschijnt deze donderdag in de bioscoop en wordt geregisseerd door Ruben Fleischer (o.a. bekend van de culthit Zombieland).



NieuwsFilm

meest populair