Teaser trailer 'Rocketman' met Taron Egerton als Elton John!

Teaser trailer 'Rocketman' met Taron Egerton als Elton John!

Na Bohemian Rhapsody nog een biopic over bekende Britse artiest.

Universal Pictures heeft de teaser trailer onthuld voor de film Rocketman. Dit wordt een biopic over de bekende Britse muzikant Elton John. De extravagante persoonlijkheid wordt gespeeld door de Britse acteur Taron Egerton (Kingsman, Robin Hood) van wie we een paar dagen geleden al een eerste foto zagen, opgedirkt als Elton John.

De regie ligt in handen van Dexter Fletcher. Hij heeft goede ervaringen met hoofdrolspeler Egerton, aangezien zij samen de komedie Eddie the Eagle uit 2016 opnamen. Daarnaast nam Fletcher de regie op zich van de Freddie Mercury-biopic Bohemian Rhapsody nadat regisseur Bryan Singer vroegtijdig de set verliet. Overigens gaan de credits voor de regie nog wel naar Singer.

De biopic Rocketman staat gepland om op 30 mei 2019 in première te gaan in de Nederlandse bioscoopzalen.


Rocketman, ook met rollen voor Richard Madden, Bryce Dallas Howard, Jamie Bell en Alison Ball, kijkt naar de beginjaren van Elton John. Hij bleek een wonderkind op de Royal Academy of Music en hij groeide vervolgens uit tot een wereldwijd bekende artiest. Hij bereikte de bijna eenzame hoogte door de samenwerking met songwriter Bernie Taupin. De focus zal vooral liggen op de minder aansprekende kant van zijn leven, dus het wel en wee buiten het oog van het publiek.

NieuwsFilm

meest populair