Kristen Bell met de dood bedreigd door driejarig dochtertje

Kristen Bell met de dood bedreigd door driejarig dochtertje

Geen paniek! Inmiddels is er professionele hulp ingeschakeld.

Hollywoodactrice Kristen Bell (Frozen 2, The Disaster Artist) wordt regelmatig met de dood bedreigd door haar jongste dochtertje Delta. "Ze zegt soms dat ze me dood wil schieten als ze geen snoep meer krijgt", vertelt Bell openhartig in een interview met Stephen Colbert in zijn programma The Late Show. Het driejarige kind heeft last van zware woedeproblemen en daarom heeft Bell samen met haar man Dax Shepard professionele hulp gezocht.

Kristen Bell heeft geen geheimen en schaamt zich niet om gevoelige zaken over haar privéleven te delen met de buitenwereld. Vorige week vrijdag was ze te gast in de talkshow van Stephen Colbert en daar deed ze uitgebreid een boekje open over de gedragsproblemen van haar driejarige dochtertje Delta. Het meisje heeft last van agressiebuien en bedreigt haar ouders regelmatig met de dood. "Soms zegt ze dat ze me wil gaan vermoorden. Soms zelfs specifiek met een geweer", vertelt Bell in de uitzending.

Snoep of je leven!
Het valt Bell op dat de bedreigingen van haar dochter vaker naar haar zijn gericht dan naar haar man, Dax Shepard. "Ze vindt haar vader veel leuker", zegt ze. "Als ik haar bijvoorbeeld zeg dat ze genoeg heeft gesnoept, wordt ze ontzettend boos en dreigt ze me te vermoorden met een pistool". Bell stelt het publiek gerust door te benadrukken dat zij en Shepard, zoals iedere goede ouder zou doen, inmiddels al professionele hulp hebben ingeschakeld. "We hebben regelmatig gesprekken met hulpverleners over onze dochter", aldus Bell.



NieuwsFilm

meest populair