Foto's van vriendelijke Predators uit 'The Predator' onthuld

Foto's van vriendelijke Predators uit 'The Predator' onthuld

Dit is opmerkelijk.

Voor wie het nieuws rond het recent verschenen The Predator heeft gevolgd, weet dat de film meerdere keren is uitgesteld en dat de derde akte compleet opnieuw is opgenomen. Sinds de film is verschenen wordt steeds meer duidelijk over wat er is geschrapt uit het slotstuk.

Regisseur Shane Black (The Nice Guys, Iron Man 3) meldde eerder dat er enkel werd overgestapt naar een derde akte in het donker. Toch lijkt er meer veranderd. Zo zouden in het laatste gedeelte twee Predators opduiken die een jaar eerder naar de aarde zijn afgereisd om de mensheid te waarschuwen van het naderend onheil.

De twee Predators zouden vervolgens zij aan zij vechten met de menselijke personages tegen onder meer de Ultimate Predator en zelfs een Spider Predator die wordt losgelaten door zijn baasje. Onderstaande foto's van acteur Kyle Strauts bewijzen dat de twee "mens-vriendelijke" Predators (Emissary Predators) bestaan.

Verwacht overigens niet dat de verwijderde beelden op de thuisschijf komen te staan. Volgens Black zijn veel geschrapte beelden nooit nabewerkt. Meer foto's via het Instagram-account van Strauts!

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair