Johnny Depp reageert voor het eerst op beschuldigingen Amber Heard

Johnny Depp reageert voor het eerst op beschuldigingen Amber Heard

Het betreffende artikel leidt tot de nodige verontwaardigde reacties.

In 2016 gingen Johnny Depp en Amber Heard uit elkaar, nadat Heard de Pirates of the Caribbean acteur van huiselijk geweld beschuldigd had. Zo kwam ze ook met een blauw oog naar buiten om dit te bewijzen, maar de 55-jarige Depp beweert nu in het tijdschrift GQ dat hij onschuldig is; volgens hem heeft de pers hem omgetoverd in een monster terwijl hij dat helemaal niet is. In dit interview reageert hij voor het eerst op zijn scheiding en op alle tegen hem gerichte beschuldigingen.

De 32-jarige actrice beweert ook dat Depp een iPhone naar haar hoofd had gegooid en vaker dronken en agressief naar huis kwam. Depp ontkent dit allemaal: ''''.

Toch schoot dit artikel in de GQ bij veel mensen in het verkeerde keelgat; zij vinden het beschamend dat Johnny Depp op de voorkant van het blad staat ondanks alle beschuldigingen die hij hier goed lijkt te praten. Ook Amber Heards advocaten lieten zich erover uit: ''Het is een schande dat het blad geen navraag heeft gedaan bij meerdere getuigen. Als GQ de zaak ook maar een beetje had onderzocht, zou het al snel duidelijk zijn geworden dat Depps verklaring volledig onwaar is. Meneer Depp gaat schaamteloos verder met zijn psychologische mishandeling van mevrouw Heard, die geprobeerd heeft deze pijnlijke periode in haar leven achter zich te laten. Het blad beweert Johnny's kant van het verhaal te willen plaatsen, omdat dat nog niet eerder is gebeurd, maar ze hadden alleen maar naar het fysieke bewijs hoeven te kijken om de juiste conclusie te trekken''.



NieuwsFilm

meest populair