Video

Sterke eerste trailer 'The Mule' van en met Clint Eastwood!

Ook met Bradley Cooper, Michael Peña en Taissa Farmiga.

door Bram de Groot om 12:26 in Video
Warner Bros. Pictures heeft de eerste trailer onthuld voor de film The Mule van én met Clint Eastwood. Het is de eerste keer sinds Trouble with the Curve (2012) dat de levende legende weer in een grote rol op het witte doek te zien is.

In The Mule speelt Eastwood de rol van Earl Stone. Hij is een man van rond de 80 jaar; blut en alleen. Wanneer hem een simpel baantje wordt aangeboden waarbij hij slechts heen en weer moet rijden, staat hij meteen klaar. Earl realiseert zich niet dat hij een drugskoerier is geworden en wel voor een gevaarlijk drugskartel uit Mexico.

In het misdaaddrama met een script van Nick Schenk (Gran Torino) en Dave Holstein (Weeds) zijn er ook rollen voor onder meer Michael Peña, Bradley Cooper, Taissa Farmiga, Laurence Fishburne en Alison Eastwood. Vanaf december in de States en pas vanaf 17 maart 2019 in de Nederlandse bioscoopzalen. Een mogelijke Oscartitel?12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Ziet er inderdaad sterk uit! Tof dat hij ook terug acteert.

Prince John

Avatar

+1 Mav
Eastwood is al bijna negentig maar is nog steeds een boss, ben erg benieuwd!

Pronk47

Avatar

Bij Clint weet je al zonder de trailer gezien te hebben dat het een goede film wordt.

Moviewheels

Avatar

Wow!!!! He still got it........ Ijzersterkte trailer

John Wayne

Avatar

Fuck Aquaman....ik wil deze liever in december zien.

Artificialis

Avatar

Het lijkt wel alsof dit als Clint Eastwood's laatste film wordt gepresenteerd. Er ligt wel erg veel nadruk op ''This is the last one'', ik hoop toch dat zolang de man nog leeft hij in meer films een rol zal willen blijven spelen. De 88 jarige Eastwood blijft een onverbeterlijke vechtlust uitstralen.

Jacobatje

Avatar

Dit ziet er zeer goed uit. The legend is back, deze film ziet er inderdaad erg persoonlijk uit. Hij zelf heeft natuurlijk ook niet het beste prive leven gehad. Hiermee bedoel ik dat hij altijd films maakte en daar meer zich bezig hield dan familie. Nogmaals, hier kijk ik nu al erg naar uit.

emma-sophie

Avatar

Wauw wat een trailer, kijk hier erg naar uit.

Sharky13

Avatar

Clint, wat een held ! Een van de grootheden in de filmindustrie allertijden, wat een uitstraling en charisma heeft die man. En Cooper heeft zich toch ook enorm ontwikkeld tot een uitstekend acteur in de laatste jaren. Lijkt mij een uitstekende film

nieuwslaatste nieuws

meest populair