Fans schrikken van totaal uitgemergelde Anna Faris

Fans schrikken van totaal uitgemergelde Anna Faris

Door alle ophef besloot Faris haar spontaan bedoelde foto snel weer te verwijderen.

Fans van Anna Faris (Scary Movie, The Emoji Movie) maken zich grote zorgen om de gezondheid van de actrice. Eerder deze week plaatste Faris een foto op Instagram om haar volgers een leuk kijkje achter de schermen te geven bij de opnames van haar podcast, maar al snel regende het commentaar over haar gewicht. Faris zou ongezond dun ogen op de foto.

Hollywoodactrice Anna Faris heeft eerder deze week een foto van Instagram verwijderd nadat ze het slachtoffer werd van bodyshaming, zo weet roddelwebsite TMZ te melden. Faris was te zien in haar kleedkamer en wilde haar volgers een kijkje achter de schermen van haar podcast Unqualified geven. Faris verwijderde de foto binnen vijftien minuten nadat ze hem gepost had.

Ontzettend mager
Veel fans schrokken enorm van Faris. Haar gewicht zou volgens velen schrikbarend laag zijn. "Je ziet er ontzettend ongezond uit. Eet alsjeblieft iets!", schrijft een bezorgde fan onder de foto. Een ander omschrijft de foto als 'alarmerend'. Iemand anders vermoedt dat Faris om hulp vraagt. "Deze foto moet wel een schreeuw om hulp zijn! Hopelijk krijg je alle hulp die je nodig hebt".


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair