Gerucht: Marvel Studios gaat voor 'Dark Avengers'

Gerucht: Marvel Studios gaat voor 'Dark Avengers'

Slechte helden onderweg?

Over twee films in het Marvel Cinematic Universe toe aan de volgende fase. Deze wordt afgetrapt door Spider-Man: Far From Home, maar over de films vanaf 2020 is nog niets officieel bekend. Nu is er het bericht verschenen dat Marvel Studios een Dark Avengers-film wil maken.

Het bericht / gerucht is afkomstig van het altijd speculerende, maar ook vaak goed op de hoogte zijnde That Hashtag Show. De insiders van die show menen dat Kevin Feige en zijn kameraden een script hebben besteld voor een Dark Avengers-film. En dit zou uiteraard een gave ontwikkeling zijn.

In de comics rond de Dark Avengers zijn er personages te zien als Captain Marvel, Scarlet Witch, Thor, Hawkeye, Hulk, Spider-Man, Wolverine, Sentry, Ms. Marvel en Ares. Dit zijn overigens niet deze echte helden. Het zijn slechteriken verkleed als de genoemde good guys.

De films die naast Spider-Man: Far From Home in Phase IV gaan verschijnen zijn Guardians of the Galaxy Vol. 3, Black Widow, Doctor Strange 2 en The Eternals. En nu dus mogelijk Dark Avengers.



NieuwsFilm

meest populair