Titeljacht 'Avengers 4' krijgt nieuwe optie: 'The Last Avenger'?

Titeljacht 'Avengers 4' krijgt nieuwe optie: 'The Last Avenger'?

Is dit een grap van Mark Ruffalo, of klopt deze titel?

Sinds Avengers: Infinity War-regisseurs Anthony en Joe Russo een wat mysterieuze foto online plaatsten zijn flink wat mensen op jacht naar de definitieve titel van Avengers 4. Afgelopen weken doken flink wat opties op en nu heeft Mark Ruffalo - Bruce Banner a.k.a. The Hulk - een nieuwe optie toegevoegd aan het arsenaal mogelijke titels.

Tijdens de uitzending van The Tonight Show van Jimmy Fallon werd zijn onthulling nog weggebliebt, maar een geluidswonder heeft kunnen achterhalen wat Ruffalo zei onder de blieb. Dit blijkt Avengers: The Last Avenger te zijn; een optie die tot op heden nog niet voorbij is gekomen.


Dus dan toch geen Avengers: Infinity Gaunlet, Avengers: End Game, Avengers: Forever, Avengers: Fallen Heroes, Avengers: Disassembled, Avengers: Eternity War of Avengers: Annihilation?

Gezien de hype rond de Avengers 4-titel zal het waarschijnlijk niet lang duren voordat Marvel Studios besluit om de definitieve titel vrij te geven. Volgende maand of begin december wordt in ieder geval de trailer verwacht. Om de hype op te bouwen zou de onthulling van de titel voor de hand liggen.

Vanaf begin mei draait de superheldenfilm in de Nederlandse bioscoopzalen!

NieuwsFilm

meest populair