[Gerucht] 'Halloween' krijgt vervolg

[Gerucht] 'Halloween' krijgt vervolg

Nu al gepland!

De buzz rond Halloween is zo positief, dat Blumhouse zich al voorbereidt op een eventueel vervolg. Mogelijkheden genoeg, want deze nieuwe film is een echte reset van de franchise en zou voldoende mogelijkheden creëren voor vervolgen. De site Bloody Disgusting meldt op basis van anonieme bronnen dat er gewerkt wordt aan een nieuwe derde film.

Daar zouden regisseur David Gordon Green en co-schrijver Danny McBride niet meewerken. In plaats daarvan speculeert Bloody Disgusting dat er een nieuw vervolg gemaakt wordt door anderen, zodat er sneller mee aan de slag gegaan kan worden en de film tegen Halloween 2019 in de bioscoop kan draaien.

Of het zover komt, hangt af van de prestaties van de nog uit te komen film. Deze pikt de draad veertig jaar na de originele film op en is een voortzetting van het verhaal van Laurie Strode (Jamie Lee Curtis), die zich al die tijd heeft voorbereid op de terugkeer van Michael. Klaar om hem te doden. Maar als hij uit de gevangenis ontsnapt, blijkt hij zich ook op de klus om Laurie te doden te hebben voorbereid...

Vanaf 1 november in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair