The Beast breekt los op 'Glass' motion poster!

Hij ontmoet Mr. Glass en David Dunn

Volgend jaar domineren superhelden opnieuw het witte doek, en dan niet alleen van DC en Marvel. Het jaar wordt bijvoorbeeld afgetrapt met de derde film in het Unbreakable-filmuniversum. Hieronder zie je een motion poster van The Beast uit de film van regisseur M. Night Shyamalan.

The Beast wordt opnieuw ingevuld door James McAvoy. Het monsterlijke personage is het resultaat van de maar liefst drieëntwintig persoonlijkheden van Kevin Wendell Crumb a.k.a. The Horde. In Split zie je hoe het bizarre personage enkele jonge meiden kidnapt en opsluit in een ruimte. Een van die meiden is Casey Cooke, het personage van Anya Taylor-Joy. Ook zij keert terug. McAvoy gaf eerder dit jaar aan dat zijn personage in de film "tijd zal doorbrengen met enkele nieuwe mensen die in Kevin wonen".


In Glass zien we uiteraard ook Samuel L. Jacksons Elijah Price a.k.a. Mr. Glass en Bruce Willis' David Dunn. Sarah Paulson is te zien als Dr. Ellie Staple. Donderdag wordt de nieuwe trailer verwacht en op 17 januari debuteert de complete film. De eerdere trailer:



NieuwsFilm

meest populair