Opmerkelijke alternatieve openingsscène 'Venom' onthuld

Opmerkelijke alternatieve openingsscène 'Venom' onthuld

Dit had best cool kunnen zijn.

In het begin van Venom wordt duidelijk hoe de symbioot Venom op de aarde komt. Deze beginscène had bijna anders uitgepakt. Dit blijkt uit een alternatieve openingsscène die is onthuld door regisseur Ruben Fleischer. Hierna volgen spoilers.


"Het begin van de film was moeilijk. Hoe graag wilden we bijvoorbeeld de herkomst vertellen? Er was een versie met een planeet barstensvol symbioten die worden verzameld door de Life Foundation en vervolgens worden teruggebracht naar de aarde. Er was een stevige ontmoeting. Mijn instinct zei dat het beter zou zijn om het mysterieuzer te houden door alleen te vertellen dat ze iets uit de ruimte hebben gehaald. We weten niet precies op welke manier. Het personage Jenny Slate zegt later dat ze de wezens tegenkwamen op een komeet die passeerde." - Ruben Fleischer, tegenover Cinemablend.

Hier voegde producent Matt Tolmach in een ander interview met Cinemablend aan toe dat we dit mogelijk krijgen te zien in een vervolgfilm: "We speelden met wat concept-art. Het maakt deel uit van onze mythologie en ons achtergrondverhaal: Klyntar [de thuisplaneet]; wie weet wat de toekomst biedt. Maar het was logischer om in deze film de oorsprong te laten vertellen dan er ook echt heen te gaan."

Ondertussen draait Venom succesvol in de wereldwijde bioscoopzalen. Ondanks de kritiek wordt het aandeel van hoofdrolspeler Tom Hardy doorgaans erg goed ontvangen. Heb jij de film al gezien?



NieuwsFilm

meest populair