Algemeen

Ook 'Venom 2' wordt niet R-rated

Avi Arad geeft de reden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:55 in Algemeen
Voor wie Venom al heeft gezien kan beoordelen of bloed etc. werd gemist in de superheldenfilm. Dit komt doordat de film niet R-rated (16 jaar) is. Nu blijkt dat ook het vervolg niet de hoogste leeftijdsclassificering voor bioscoopfilms krijgt. Producent heeft een - voor hem - logische verklaring. Er volgt een spoiler voor de creditscène.


"Als je Carnage hoort, is R het enige dat je kunt bedenken. Maar als je zijn verhaal kent, als je de strips echt kent, is het geen R. Hij heeft een gekwelde ziel. Het gaat niet over wat hij doet, aangezien we nooit hoeven te laten zien waar het mes naar toe gaat, waar het bloed vloeit. Wat getoond moet worden is wat zijn motivatie is. Was hij zo geboren? Of is het iemand waar we medelijden voor moeten hebben? Als we erin slagen om een villain te maken waar mensen om geven; jackpot!" - producent Avi Arad, tegenover Collider.

Arad heeft het over het personage Cletus Kasady, in de post credit scène van Venom gespeeld door Woody Harrelson. Hij groeit in de comics uit tot Carnage en zal dat ook gaan doen in Venom 2.

Cletus Kasady / Carnage's achtergrondverhaal is opvallend genoeg al uit de doeken gedaan tijdens New York Comic Con. Op een tentoongesteld notitieblokje van Eddie Brock (Tom Hardy) was te lezen dat Kasady verantwoordelijk was voor een afslachting in New York City en hij duwde een vrouw die niet met hem uit wilde voor een bus. Ook martelde hij als kind de hond van zijn moeder met een boor. Ook heeft hij zijn dode moeder opgegraven omdat hij haar miste.

Venom 2 heeft nog geen verschijningsdatum, maar Sony kennende zal deze waarschijnlijk voor 2020 gepland gaan worden. De grootste afhankelijkheden zijn de agenda's van Hardy en Harrelson.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Wow shit Dan praat over een crazy gestoorde gek. Dat is wel meer dan iemand met een gekwelde ziel hoor. Deze persoon hoord niet meer op straat. En als je deze dingen hoord dan moet je gewoon een R film er van maken niet.

Guyon2002

Avatar

Het is al triest zat dat er een Venom 2 wordt gemaakt, maar nog triester dat ze Carnage doen zonder R-rating

Master Of Films

Avatar

+1 Guyon2002.
Zakelijk gezien kan ik ze niet kwalijk nemen, maar zo wordt het weer een cookiecutter film. :( Venom verdient beter.

Ben ook bang dat Spider-Man weggaat uit de MCU. Volgend jaar nog 2 MCU films met Spider-Man, daarna....

Wellicht dat we hier meer gaan horen net voor/tijdens Far from home.

Novarellum

Avatar

Bullsh*t.
De eerste carnage verhalen zijn extreem bloederig met extreem veel zinloos gemoord.. Absoluut R-rated karakter! (nog meer dan Venom zelf misschien)

ridjieddo

Avatar

Carnage in de tekenfilms was ook niet R-rated en ik kreeg er alsnog kippenvel van. Hele serie is toch verneukt omdat ze niet bij het MCU/Spider-Man universum horen..

nieuwslaatste nieuws

meest populair