Kans op derde Deadpool-film 'X-Force' klein?

Al einde oefening voor Deadpool??

Bram de Groot 10 oktober 2018 08:35 in Algemeen
Na het succes van Deadpool in 2016 werd onthuld dat er nog twee Deadpool-films én een X-Force film zouden verschijnen. Ondertussen is Deadpool 2 verschenen. Een derde Deadpool lijkt voorlopig niet in productie te gaan, maar er werden wel hoopvolle uitspraken gedaan rond X-Force. Maar ook deze film lijkt zich door de Disney/Fox-merge op glad ijs te bevinden.

X-Force moet geregisseerd worden door Drew Goddard (The Cabin in the Woods). Fandango sprak met de regisseur en vroeg hem om een update. Goddard sprak weinig hoopvolle woorden: "Ik heb de neiging om me heel intens te focussen op één film tegelijk. We zijn nu bezig met het afmaken van Bad Times. Ryan is een film aan het opnemen, iedereen lijkt elkaar niet meer te ontmoeten. Als we allemaal klaar zijn dan komen we bij elkaar, vermoed ik. Dan gaan we kijken wat we willen doen. Op dit moment heb ik geen echte update."

Achter de schermen wordt er dus nog niet gewerkt aan X-Force. Op het moment dat Goddard werd geïnterviewd was hij dus bezig met Bad Times at the El Royale, deze week te verschijnen. De Disney/Fox-merge wordt naar verwachting ergens tussen mei en september 2019 definitief afgerond worden. Films die op moment van de definitieve overname in productie zijn, worden naar verluidt nog afgemaakt en uitgebracht.

Overigens verschijnt er in december een onbekende Deadpool-film. Volgens de geruchten zou dit een PG-13 versie van Deadpool 2 zijn.

NieuwsFilm