Algemeen

Kans op derde Deadpool-film 'X-Force' klein?

Al einde oefening voor Deadpool??

door Bram de Groot om 10:35 in Algemeen
Na het succes van Deadpool in 2016 werd onthuld dat er nog twee Deadpool-films én een X-Force film zouden verschijnen. Ondertussen is Deadpool 2 verschenen. Een derde Deadpool lijkt voorlopig niet in productie te gaan, maar er werden wel hoopvolle uitspraken gedaan rond X-Force. Maar ook deze film lijkt zich door de Disney/Fox-merge op glad ijs te bevinden.

X-Force moet geregisseerd worden door Drew Goddard (The Cabin in the Woods). Fandango sprak met de regisseur en vroeg hem om een update. Goddard sprak weinig hoopvolle woorden: "Ik heb de neiging om me heel intens te focussen op één film tegelijk. We zijn nu bezig met het afmaken van Bad Times. Ryan is een film aan het opnemen, iedereen lijkt elkaar niet meer te ontmoeten. Als we allemaal klaar zijn dan komen we bij elkaar, vermoed ik. Dan gaan we kijken wat we willen doen. Op dit moment heb ik geen echte update."

Achter de schermen wordt er dus nog niet gewerkt aan X-Force. Op het moment dat Goddard werd geïnterviewd was hij dus bezig met Bad Times at the El Royale, deze week te verschijnen. De Disney/Fox-merge wordt naar verwachting ergens tussen mei en september 2019 definitief afgerond worden. Films die op moment van de definitieve overname in productie zijn, worden naar verluidt nog afgemaakt en uitgebracht.

Overigens verschijnt er in december een onbekende Deadpool-film. Volgens de geruchten zou dit een PG-13 versie van Deadpool 2 zijn.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

PG-13 is de enige redding van DP.
anders is het einde oefening.

BlackPowerWolf

Avatar

Ach het maakt niet zo heel veel uit, de eerste was erg leuk de tweede vond ik ook nog wel grappig.
Een derde film hoeft van mij niet meer, misschien nog een keer een cameo in een film want nog een solofilm begint te lijken op uitmelken.

eltorro

Avatar

Jammer, ik hoop nog wel meer van Deadpool te zien en dan niet een PG-13 versie. Tussen het huidige superhelden landschap is Deadpool een fijne afwisseling.

Prince John

Avatar

Er komt echt nog wel een Deadpool film.

Sharky13

Avatar

De eerste Deadpool vond ik een super leuke film, maar het tweede deel kon lang niet tippen aan de eerste. Bij de eerste had ik natuurlijk geen verwachtingen en die was top, hierdoor had ik bij de tweede natuurlijk wel hoge verwachtingen en de film kon daar helaas lang niet aan tippen. Al helemaal niet door de manier waarop the Juggenaut 'gespeeld' werd, dit vond ik vroeger het tofste karakter in de x-men comics, maar deze variant was helemaal niks. Dan nog liever good old Vinnie Jones zijn invulling van the Juggernaut.

Wat mij betreft komt er dus geen derde film, kan waarschijnlijk ook alleen maar tegenvallen.

Ang3l

Avatar

Kortom: Geen nieuws.

Ang3l

Avatar

Ik hoop nog steeds dat Deadpool en Psylocke zich verenigen in X-Force.

jimb

Avatar

Dat er geen update is wil neit zeggen dat hij er noet komt. Regiseur was gefocussed op huidige project, als X-Force de volgende is zal hij zich daar op focussen.
Heb geduld, komt allemaal goed.

ridjieddo

Avatar

@Jimb +1, is gewoon een clickbait artikel

NieuwsFilm

meest populair