Algemeen

Eerste poster Stephen King-film 'Pet Sematary'

De volgende Stephen King-verfilming.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 11:17 in Algemeen
Na de reeks foto's van verleden week zie je later vandaag de eerste trailer voor de volgende Stephen King-verfilming Pet Sematary. De film is geregisseerd door Kevin Kölsch en Dennis Widmyer (Starry Eyes) en moet in april volgend jaar in de bioscoop verschijnen. Hieronder zie je een eerste affiche voor de horrorfilm!

De belangrijkste rollen in deze nieuwe verfilming zijn voor Jason Clarke, John Lithgow en Amy Seimetz en vanaf 25 april 2019 moet de nieuwe Pet Sematary in de Nederlandse bioscoop te zien zijn.


Pet Sematary volgt een gezin dat probeert om te gaan met een groot persoonlijk tragedie. Nadat Louis Creed (Clarke) erachter komt dat de begraafplaats naast zijn huis de doden tot leven kan wekken, besluit hij dat te gebruiken om zijn onlangs overleden zoontje weer terug te halen. Maar al snel komt hij erachter dat de opnieuw tot leven gebrachte mensen niet als zichzelf terugkeren, maar als kwaadaardige demonen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair