Video

Doodenge eerste trailer Stephen King-film 'Pet Sematary'

Klaar voor meer gruwelen?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 22:30 in Video
De opnames van Pet Sematary gingen in de loop van juni van start. Wie had verwacht dat we nu al een eerste trailer zouden krijgen? Hoe dan ook, is dat al het geval, nadat eind vorige week de eerste foto's online verschenen. In de eerste trailer van de volgende grote Stephen King-verfilming wordt duidelijk een beeld geschetst van een enge film die moet laten zien dat het soms beter is om wat dood is dood te laten.


Pet Sematary volgt Dr. Louis Creed (Jason Clarke). Hij verhuist samen met zijn echtgenote Rachel (Amy Seimetz) en hun twee jonge kinderen van Boston naar het platteland van Maine. Daar ontdekt Louis in de bossen een mysterieuze begraafplaats. Als tragedie toeslaat, wendt hij zich tot zijn ongewone buurman, Jud Crandall (John Lithgow). Dat heeft echter een gevaarlijke kettingreactie tot gevolg waarbij een ondenkbaar kwaad los slaat, met gruwelijke gevolgen.

De film is geregisseerd door Dennis Widmyer en Kevin Kolsch en heeft een scenario van Jeff Buhler. Vanaf 4 april 2019 in de bioscoop.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Vanaf 4 april 2019 in de bioscoop.
Maar nu al een trailer voor een Stephen King film. Hopelijk krijgen ze bij Marvel ook zo'n leuk idee om een trailertje van Avengers 4: whatever title te laten zien. Just keep on hoping :P

JIGSAW8

Avatar

Hopelijk word deze enger dan IT

Blockbuster

Avatar

Ik vind het nu al belachelijk, die kinderen met die dierenmaskers op. Zat dat in het originele boek? Ik vond de originele Pet Sematary juist zo creepy omdat er vrij weinig in gebeurd. Het is niet non stop horror of splash & gore. Meer mist en ijzingwekkende stilte, dat is al eng genoeg.

JIGSAW8

Avatar

@Blockbuster die kinderen met dieren maskers kwamen niet voor in het boek

Moviemagic

Avatar

Er zullen wel meer afwijkingen zijn van deze film t.o.v. het boek. Dit was in de eerste pet sematary al. Desalniettemin ben ik wel nieuwsgierig naar de verfilming van deze. Anders dan het boek hoeft niet noodzakelijk slechter te zijn.

rainking

Avatar

JIGSAW8
die kinderen met dieren maskers kwamen niet voor in het boek

Nou is 't ondertussen al zo'n 25 jaar geleden dat ik 't boek heb gelezen, dus ik weet er niet zo heel veel meer van, maar dat kwam me al niet bekend voor.

Novarellum

Avatar

Ik ben heel benieuwd en ik kijk er naar uit, Maarrrrr..
Ik kan niet zeggen dat ik dit een hele enge trailer vind.

John Wayne

Avatar

Ik vind de trailer goed. Ik vond de originele film ook niet slecht. Het vervolg daarop was beroerd. Maar de nieuwe versie ga ik me ook bekijken.

d3c3pticon0608

Avatar

Trailer ziet er goed uit, als deze het niveau van de it remake heeft, ben ik hier wel heel benieuwd naar :)!!

conspiracy

Avatar

Volgens mij is in het boek de begraafplaats ook niet perse een "evil" plaats. Het gaat juist om het drama waar uiteindelijk horror in uitvloeit. Grootste punt lijkt me dan ook dat dit in de film goed uitgewerkt moet worden. Hoe het emotionele aspect over zal komen, zal wat mij betreft uitmaken of dit een succes wordr of niet. Hoe dan ook, hoog tijd om het boek weer eens uit de kast te pakken.

Overigens @d3c3pticon0608, laten we hopen dat deze film ver weg blijft van de route die It bewandeld heeft. Wat mij betreft een compleet misgeslagen project, waar het boek op een abominabele vernaggelt is in de hoop om van deze Pennywise weer modern franchise personage te maken. Ik blijf erbij het enigste wat ze maar hoefden te doen is het geweldige bronmateriaal aan te houden.

Spider-fan

Avatar

Die dierenmaskers geven er wel iets nieuws aan, vind ik. Anders wordt het een overbodige remake die niks nieuws doet zoals Carrie. De originele versie bleeft redelijk dicht bij het boek, met een paar veranderingen, maar wel verfilmd zoals King graag wilde en met zijn eigen scenario, dus een wat afwijkender versie mag van mij best wel.

d3c3pticon0608

Avatar

@conspiracy ik ken het originele bron materiaal van IT niet (de boeken). Ken uiteraard wel de IT met Tim Curry, waar ik hem als de clown heel goed vind. Maar de film zelf niks vind haha. Vind de remake van IT dan zelf ook goed haha. Smaken verschillen. Het origineel van Pet Sematary vond ik ook altijd goed, maar heb daar ook geen boeken van gelezen.. Deze beelden spreken mij dan ook gewoon erg aan :). We gaan het vanzelf zien hoe deze uitpakt.

conspiracy

Avatar

Haha dat is ook uiteindelijk het mooie. Ik denk qua It dat geen enkele remake het goed zou hebben kunnen doen. De eerste keer dat ik die film zag destijds als klein jongetje was verpletterend en ik was echt doodsbang. Sindsdien kijk ik de film nu wel jaarlijks en heb het boek ook al tig keer gelezen. Het zal wel een stuk nostalgie zijn. Toch leuk dat It wederom een succes is voor Stephen King en de fans uiteraard. Ook al is er 1 iemand blij mee, dan is het prima wat mij betreft.

Het gekke is dat ik het boek van Pet Semetary ook echt geweldig en akelig vond, maar de film mij destijds weer niet zoveel deed. In die zin denk ik dat een remake prima kan werken, persoonlijk voor mij dan. Ik ben dan kenbaar wel weer zo'n autist dat ik veranderingen weer niet wenselijk vind haha.

Mocht je ooit tijd over hebben lees dan de boeken maar eens, met It als grote aanrader. Met recht een van de mooiste boeken die er is, waar de personages tot leven komen.

d3c3pticon0608

Avatar

@conspiracy hele mooie tip, thanks! Mooi om je passie te lezen, in wat je zegt:)! Zal zeker de boeken is gaan lezen.

Goku32

Avatar

Ik ben een groot van, steven King boeken die lees ik allemaal. Maar ik vind dat de remake van It juist meer in de buurt kwam met bepaalde dingen van het boek. En de film was geweldig Tim curry deed het geweldig als it. Maar deze film vond ik enger en leuker ook.

nieuwslaatste nieuws

meest populair