Grindelwald op laatste poster 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'

Grindelwald op laatste poster 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'

Harry Potter trekt naar Frankrijk.

Met nog pakweg een maand te gaan tot de release, heeft Warner Bros. vandaag de laatste poster voor Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald vrijgegeven. De poster stelt Grindelwald (Johnny Depp) centraal en lijkt vooral duidelijk te moeten maken dat de beruchte tovenaar zijn stempel volop op de toverwereld zal drukken. Verder zien we de helden van de film, die zich verzameld hebben rond de Eiffeltoren. Kortom: de film speelt zich vooral in Frankrijk af.

Bekijk de afbeelding
The Crimes of Grindelwald van regisseur David Yates is de tweede in een geplande reeks van vijf films rond de strijd tussen Albus Dumbledore (Jude Law) en Grindelwald. Gellert is als de film begint ontsnapt uit de klauwen van de Amerikaanse toverwereld en in Europa een nieuwe schare volgelingen aan het verzamelen. Aan Newt Scamander (Eddie Redmayne) de taak om hem ervan te weerhouden al te veel schade aan te richten.

De film heeft een scenario van schrijfster J.K. Rowling, die achter de franchise zit. Vanaf 13 november in veel bioscopen in de voorpremière te zien, de dag erna gaat de film officieel in première.



NieuwsFilm

meest populair