Algemeen

'Morbius the Living Vampire' in 2020 in de bioscoop?

Het lijkt er wel op.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 12:08 in Algemeen
Sony is van plan begin volgend jaar al van start te gaan met de opnames van Morbius the Living Vampire, de film waarin Jared Leto de titelrol speelt. Sony lanceerde met Venom een eigen Spider-Verse, waarin personages die in de comics een connectie met Spider-Man hebben centraal staan. Momenteel ziet het er echter niet naar uit dat het personage in een van die films voorkomt, maar gezien de mooie start van Venom lijkt het erop dat het universum succesvol gestart is.

Collider sprak met producenten Avi Arad en Matt Tolmach. Desgevraagd bevestigden ze dat de Morbius-film er zal komen. Burk Sharpless en Matt Sazama werken nog aan het scenario. De bedoeling is dan om volgend jaar in februari van start te gaan. "We mikken op begin volgend jaar. Maar we werken er nog aan. " Niets is dus zeker, maar Sony ziet het in elk geval zitten om de film te maken. Mocht die inderdaad in februari opgenomen worden, is een releasedatum begin 2020 zeker mogelijk.

Overigens kostte Venom ongeveer 160 miljoen dollar om te maken, maar staat de box office verdienste na krap een week al op 217 miljoen dollar.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

"Gezien de mooie start van venom"?

Uhm. Geloof niet dat die nou zo heel goed ontvangen wordt.

McGraig

Avatar

@Ang3l..... Nee maar financieel wel

RoberPaulsen

Avatar

Oh no, Jared Leto... Verschrikkelijke acteur

eltorro

Avatar

Volgens box office mojo is het budget 100 miljoen dollar. Als het universum van Sony succesvol blijft ben ik benieuwd wat dat voor Spider-man gaat betekenen.

Goku32

Avatar

Venom was een leuke vermakelijke film. Tien x beter dan Spider-Man 3 niks mis met Venom

Gyros regime

Avatar

Mee eens, vond Venom ook leuk.. beter dan bijvoorbeeld Deadpool 2.

conspiracy

Avatar

Kan Jared Leto weer een heel gaaf personage verkloten.

Goku32

Avatar

GYROS REGIME IK ben het helemaal eens met u

Tycho Nestoris

Avatar

Erg jammer dat Jared Leto zoveel kritiek krijgt de laatste tijd. Ja Suicide Squad was echt verschrikkelijk, maar voor de rest kiest hij altijd uitstekende projecten uit. The Thin Red Line, Fight Club, American Psycho, Dallas Buyers Club, Blade Runner 2049 enc…

nieuwslaatste nieuws

meest populair