'Morbius the Living Vampire' in 2020 in de bioscoop?

Het lijkt er wel op.

Sony is van plan begin volgend jaar al van start te gaan met de opnames van Morbius the Living Vampire, de film waarin Jared Leto de titelrol speelt. Sony lanceerde met Venom een eigen Spider-Verse, waarin personages die in de comics een connectie met Spider-Man hebben centraal staan. Momenteel ziet het er echter niet naar uit dat het personage in een van die films voorkomt, maar gezien de mooie start van Venom lijkt het erop dat het universum succesvol gestart is.

Collider sprak met producenten Avi Arad en Matt Tolmach. Desgevraagd bevestigden ze dat de Morbius-film er zal komen. Burk Sharpless en Matt Sazama werken nog aan het scenario. De bedoeling is dan om volgend jaar in februari van start te gaan. "We mikken op begin volgend jaar. Maar we werken er nog aan. " Niets is dus zeker, maar Sony ziet het in elk geval zitten om de film te maken. Mocht die inderdaad in februari opgenomen worden, is een releasedatum begin 2020 zeker mogelijk.

Overigens kostte Venom ongeveer 160 miljoen dollar om te maken, maar staat de box office verdienste na krap een week al op 217 miljoen dollar.



NieuwsFilm

meest populair