John Travolta is de playboy in coole 'Speed Kills' trailer

Ook als Speed Kills VR!

Check hieronder de eerste trailer voor de film Speed Kills, een nieuw misdaaddrama van de regisseurs John Luessenhop (Texas Chainsaw 3D, Takers) en Jodi Scurfield. In de film is de hoofdrol voor niemand minder dan John Travolta! En hij heeft duidelijk de smaak te pakken.

Het misdaaddrama Speed Kills is gebaseerd op ware gebeurtenissen en het boek van Arthur J. Harris. Travolta stapt in de huid van Ben Aronoff, een speedboot-kampioen en multimiljonair uit de jaren 80. Enerzijds is hij een playboy met veel gave boten en mooie vrouwen. Anderzijds smokkelt hij drugs. Uiteindelijk brengt hem dit niet alleen miljoenen. Hij krijgt er ook grote problemen bij; niet alleen met de politie, ook de maffia.

Opvallend aan de film is dat deze ook beschikbaar is als de Speed Kills VR Experience-versie. Deze versie werd samen met TopDogVR gemaakt. Zestig minuten uit de film is in VR opgenomen.


Andere rollen zijn voor Katheryn Winnick, Matthew Modine, James Remar, Kellan Lutz, Jennifer Esposito, Tom Sizemore, Jordi Molla, Moran Atias, Michael Weston en Amaury Nolasco. Vanaf midden november verkrijgbaar in de States. In Nederlandse zal Speed Kills waarschijnlijk niet veel later op schijf verschijnen. Een tweetal posters:

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair