Algemeen

Mr. Glass en David Dunn op 'Glass' posters; trailer volgt snel!

De alternatieve superheldenfilm.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:38 in Algemeen
Na de motion poster van James McAvoy's Kevin Wendell Crumb a.k.a. The Horde a.k.a. The Beast zie je hieronder nog twee motion posters. Dit keer zijn ze van zijn tegenspelers in de derde Unbreakable-film van regisseur M. Night Shyamalan.

Als eerste de versie van Bruce Willis' David Dunn. Dit is de held met superkrachten die in Unbreakable uit 2000 erg gevoelig was voor de intenties van andere mensen en bleek daarbij nagenoeg onsterfelijk. In Split uit 2016 was Dunn te zien in de verrassende cameo.


En dan de bewegende poster voor Samuel L. Jacksons Elijah Price a.k.a. Mr. Glass. Ook hij was te zien in Unbreakable waarin Price meerdere aanslagen bleek te hebben gepleegd. Aan het einde van die film belandde de villain in een instituut voor crimineel gestoorden.


In Glass zijn er ook rollen voor Sarah Paulson als Dr. Ellie Staple en Anya Taylor-Joy als het Split-personage Casey Cooke. Morgen volgt de tweede trailer en op 17 januari debuteert de complete film in de bioscoop.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair