Zoe Saldana hint naar terugkeer Gamora in 'Avengers 4'

Of is dit echt een terugblik?

Spoilers! Voor wie de Guardians of the Galaxy-films hoog heeft zitten, maar om een of andere reden Avengers: Infinity War nog niet heeft gezien, zal even schrikken van het bericht dat het personage Gamora van actrice Zoe Saldana dood is gegaan in de laatste film. Maar het is nu ook duidelijk dat ze terug zal keren, althans...

De actrice, die al vaker net iets teveel over Avengers 4 leek te zeggen, heeft op Instagram een foto geplaatst waarop ze klaar wordt gemaakt voor opnames. Bij de foto plaatste ze de zin "Because I'm still in love with you..." uit het nummer Harvest Moon van zanger Neil Diamond, en #flashback. Dit is duidelijk dubbelzinnig bedoeld aangezien al bekend is dat heel wat dode / vergruisde personages terug zullen keren.

Naar verwachting speelt Avengers 4 zich enkele jaren na Infinity War af. In de post credit scène van Ant-Man and the Wasp werd er al gehint naar de "Time Vortex" en dat lijkt de mogelijkheid te bieden om terug te keren naar het verleden, of misschien wel andere dimensies. Hoe dit exact uitpakt, zie je vanaf begin mei 2019 in de bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair