Celebrity

Arnold Schwarzenegger heeft spijt van uitjoelen politieke collega's

"Ik noemde ze meisjesachtige mannen omdat ze niet bereid waren risico's te nemen."

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 07:21 in Celebrity
The Terminator-spierbonk Arnold Schwarzenegger wil van zijn geheimen af. In gesprek met Men's Health praat hij over van alles en nog wat: hoe het was om met een strenge vader op te groeien in Oostenrijk, het besturen van een tank op zijn achttiende en wat hij zou doen als hij terug in de tijd kon gaan. Tijdens het gesprek bood de 71-jarige man eveneens zijn excuses aan voor het uitschelden van zijn ambtgenoten toen hij tussen 2003 en 2011 de gouverneur van Californië was.

Toen de interviewer hem vroeg of hij er spijt van had, antwoordde Schwarzenegger: "In die periode leek het, het juiste om te doen. Dat was mijn instinct. Ik improviseerde het. Ik noemde ze meisjesachtige mannen omdat ze niet bereid waren risico's te nemen. Ze waren overal bang voor. In het algemeen willen politici kleine zaken uitvoeren, omdat daar geen risico aan verbonden zijn. Maar dat was kortzichtig van mij. Op lange termijn is het beter om zoiets niet te zeggen, want je wil met ze samenwerken."

Volgens de Oostenrijkse-Amerikaan zou er veel meer in het land gebeuren als de democraten en de republikeinen elkaar niet bestreden. "Zoals Ronald Reagan omging met Tip O'Neill. Ze ruzieden en vielen elkaar aan in het openbaar, maar deden dat met een knipoog. Daarom kreeg de regering van Reagan zoveel voor elkaar. Wanneer je, je hand uitsteekt en samen gaat werken, dan bereik je veel meer dan wanneer je "meisjesachtige mannen", "fuck jou" of "mijn manier of eruit" zegt."

Zoals boven vermeldt gaat Schwarzenegger ook in op zijn ervaringen als bestuurder van een tank. Toen hij 18 was leerde hij dit in het leger. "Ik was een fantastische tankbestuurder," legt hij uit. "Het besturen van een tank draait om het hebben van lef. Als de bevelhebber zegt dat je rechtdoor moet rijden en je ziet voor jouw ogen een bevroren meer, dan zeg je tegen jezelf: 'Dit kan niet waar zijn.' Zonder vragen reed ik echter vooruit. Natuurlijk botste de tank tegen het ijs. Ze doen dat om je te testen. Wat voor ballen heb je? IJskoud water spatte op mijn hoofd. Toen zei hij: 'Oké, stop, ga terug." Ik reed achteruit en hij sprong van de tank en zei: 'Dat was goed.'"

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair