[UPDATE] 'Avengers 4' en MCU-update: 'Black Widow', 7 films voor Captain Marvel en nieuw Thor-pak onthuld

Weer wat kleine high lights uit de franchise.

Er is weer veel kort nieuws te melden rond het Marvel Cinematic Universe. En dan wel over het salaris van Scarlett Johansson voor haar solofilm, het aantal films dat Captain Marvel te zien is en enkele onthullende pakken voor Avengers 4. Het laatste kan gezien worden als een spoiler.

Black Widow


Volgens The Hollywood Reporter zal Johansson een salarisstrookje tegemoet zien met daarop een bedrag van $15 miljoen. Dit bedrag komt overeen met de bedragen die Chris Evans en Chris Hemsworth ontvingen voor hun laatste solofilms. De solofilm Black Widow wordt geregisseerd door Cate Shortland (Lore, Berlin Syndrome) en komt vermoedelijk in 2020 uit.

Filmdeal Captain Marvel

Ook is bekend geworden dat Brie Larson een deal voor maar liefst zeven films heeft gesloten met Marvel Studios. Binnenkort is ze te zien in haar solofilm Captain Marvel en niet veel later in Avengers 4. Dit betekent dat ze in ieder geval in zo'n vijf andere films te zien zal zijn, mogelijk allemaal in Phase IV van het Marvel Cinematic Universe.

UPDATE: Dit berichtje blijkt niet te kloppen. Larson ontkent de deal voor zeven films.


Nieuw pakken Thor en Rocket

En hieronder zie je een afbeelding van Chris Hemsworth (Thor) en Rocket. Op basis van dit beeld kan aangenomen dat zijn nieuwe pakken krijgen. Iets dat eerder concept-art al onthulde voor onder meer de Hulk. En die pakken hebben mogelijk iets te maken met de Quantum Realm...



NieuwsFilm

meest populair