J.K. Rowling gelooft niet dat Johnny Depp zijn ex heeft mishandeld

J.K. Rowling gelooft niet dat Johnny Depp zijn ex heeft mishandeld

De schrijfster blijft de controversiële acteur steunen.

De Britse schrijfster J.K. Rowling blijft Hollywoodacteur Johnny Depp onvoorwaardelijk steunen. De casting van Depp in het aankomende Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is nogal controversieel, omdat de acteur door zijn ex-vriendin Amber Heard wordt beschuldigd van zware mishandeling. Depp sprak met Entertainment Weekly nu voor het eerst zelf over alle ophef.

Tegenwoordig kleeft er toch wel een luchtje aan de naam van Johnny Depp. De acteur wordt door meerdere mensen beschuldigd van mishandeling. Het conflict met zijn ex-vriendin Amber Heard lijkt al helemaal uit de hand te zijn gelopen. Depp ontkent dat hij Heard heeft mishandeld. Hij klaagde ook de Britse krant The Sun aan voor smaad wegens een artikel waarin hij een 'vrouwenmishandelaar' werd genoemd. In een nieuw interview vertelt Depp nu hoe Harry Potter-schrijfster J.K. Rowling reageerde op de zaak.

Medelijden
"Om eerlijk te zijn had ik medelijden met Rowling, omdat er een hoop verschillende gevoelens van mensen op haar afkwamen", vertelt Depp in zijn interview met het Amerikaanse blad Entertainment Weekly. "Het blijft een feit dat ik vals word beschuldigd. Ik heb het nodige bewijs en Rowling heeft dat ook gezien", vervolgt hij. "Ze weet dat ik gelijk heb en steunt me dan ook publiekelijk. Dat doet ze echt niet zomaar". Veel fans zijn boos op Rowling vanwege haar publiekelijke steun aan Depp. De zaak tegen The Sun komt binnenkort voor.

NieuwsFilm

meest populair