Celebrity

J.K. Rowling gelooft niet dat Johnny Depp zijn ex heeft mishandeld

De schrijfster blijft de controversiële acteur steunen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 09:01 in Celebrity
De Britse schrijfster J.K. Rowling blijft Hollywoodacteur Johnny Depp onvoorwaardelijk steunen. De casting van Depp in het aankomende Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is nogal controversieel, omdat de acteur door zijn ex-vriendin Amber Heard wordt beschuldigd van zware mishandeling. Depp sprak met Entertainment Weekly nu voor het eerst zelf over alle ophef.

Tegenwoordig kleeft er toch wel een luchtje aan de naam van Johnny Depp. De acteur wordt door meerdere mensen beschuldigd van mishandeling. Het conflict met zijn ex-vriendin Amber Heard lijkt al helemaal uit de hand te zijn gelopen. Depp ontkent dat hij Heard heeft mishandeld. Hij klaagde ook de Britse krant The Sun aan voor smaad wegens een artikel waarin hij een 'vrouwenmishandelaar' werd genoemd. In een nieuw interview vertelt Depp nu hoe Harry Potter-schrijfster J.K. Rowling reageerde op de zaak.

Medelijden
"Om eerlijk te zijn had ik medelijden met Rowling, omdat er een hoop verschillende gevoelens van mensen op haar afkwamen", vertelt Depp in zijn interview met het Amerikaanse blad Entertainment Weekly. "Het blijft een feit dat ik vals word beschuldigd. Ik heb het nodige bewijs en Rowling heeft dat ook gezien", vervolgt hij. "Ze weet dat ik gelijk heb en steunt me dan ook publiekelijk. Dat doet ze echt niet zomaar". Veel fans zijn boos op Rowling vanwege haar publiekelijke steun aan Depp. De zaak tegen The Sun komt binnenkort voor.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

"Het blijft een feit dat ik vals word beschuldigd. Ik heb het nodige bewijs en Rowling heeft dat ook gezien",


Nou laat zien dan zijn we meteen van die vervelende discussies af.

meanrat

Avatar

Pfff...waarom het priveleven van alle acteurs nu ineens zo uitvoerig wordt besproken. Soai!!! Lekker genieten van de volgende (en straks de derde) Fantastic Beasts film. Ik blijf erbij. Als ie zich tijdens zijn werk prima gedraagt dan is er voor zijn 'baas' geen reden om hem te ontslaan.

GreenHornet

Avatar

Mij boeit prive leven niet naast een film.

nieuwslaatste nieuws

meest populair