Netflix

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Twee echte toppers, maar genoeg interessants verder.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 22:30 in Netflix
Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

22 July (2018)
Regie: Paul Greengrass | Cast: Thorbjørn Harr, Anders Danielsen Lie, Jon Øigarden, Lars Arentz-Hansen | Bekijk de trailer
Een zeer evenwichtige hervertelling van het drama dat zich op 22 juli 2011 afspeelde in Noorwegen. Nadat rechts-extremist Anders Breivik een autobom liet ontploffen in Oslo, trok hij naar een klein eilandje waar een groep politiek actieve jongeren verkeerde. Hij vermoordde er tientallen. 22 July kijkt door de ogen van een van de overlevenden naar de manier waarop Noorwegen probeerde dit drama een plek te geven.

Apostle (4 mei)
Regie: Gareth Evans | Cast: Kristine Froseth, Dan Stevens, Lucy Boynton, Michael Sheen | Bekijk de trailer
Een angstaanjagende film met knap acteerwerk van Dan Stevens. Hij speelt in Apostle de rol van een man die in 1905 terugkeert naar Londen. Eenmaal thuis ontdekt hij dat zijn zus ontvoerd is door een religieuze cultus. Hij besluit haar te bevrijden, maar moet daarvoor infiltreren op het eilandje waar de cultus verblijft. Daar ontdekt hij veel duisterdere geheimen dan hij ooit had durven verwachten.

A Street Cat Named Bob (2016)
Regie: Roger Spottiswoode | Cast: Luke Treadaway, Bob the Cat, Ruta Gedmintas, Joanne Froggatt | Bekijk de trailer
A Street Cat Named Bob is een hartverwarmende film die een waargebeurd verhaal verteld. James Bowen is een jonge dakloze man die op een dag zwerfkat Bob tegenkwam. De kat veranderde het leven van James, die nu zijn eigen film kreeg.

Goat (2016)
Regie: Andrew Neel | Cast: Nick Jonas, Ginny Gardner, Ben Schnetzer, Jake Picking | Bekijk de trailer
GOat is niet altijd even gemakkelijk om naar te kijken. Maar de intense film is desondanks de moeite waard. De film draait om de negentienjarige Brad Land, die in de zomer een gewelddadige aanval overleefde. Zijn broer zit bij een dispuut en wil zijn broer daar lid van worden. Maar die heeft in toenemende mate moeite met de vernederende ontgroening.

The Next Karate Kid (1994)
Regie: Christopher Cain | Cast: Pat Morita, Hilary Swank, Michael Ironside, Constance Towers | Bekijk de trailer
De film vormde een manier voor Hilary Swank om zichzelf bekend te maken. Niet dat de vierde film in de franchise echt geslaagd is, maar toch. In de film speelt ze Pat, de kleindochter van een oorlogsvriend van Mr. Miyagi. Hij besluit haar te trainen, zodat ze zich beter gaat voelen over zichzelf en met meer zelfvertrouwen rondloopt.

En verder...
En dan de rest van de films die Netflix geplaatst heeft.

Documentaire
Feminists: What Were They Thinking? (2018)

Horror
Errementari (2018)


3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tycho Nestoris

Avatar

Ik heb zojuist Apostle gezien. Wat een draak van een film zeg. Langdradig, matig acteerwerk, onnodige flashbacks en een verschrikkelijk einde. Een grote afrader.

Rutherford

Avatar

Mij interesseert enkel volgende week vrijdag, voor Daredevil s3. Films kunnen me dan gestolen worden.

Goku32

Avatar

Rutherford mee eens

nieuwslaatste nieuws

meest populair